• Od poluvremena usledio veliki pad, poraz Zrenjaninaca bio neminovan

    KK Mladost SP – KK Proleter 84:64 (19:14, 18:25, 27:11, 20:14)   Košarkaši zrenjaninskog KK Proleter pretrpeli su sedmi ovosezonski poraz, pošto su na gostovanju u Smederevskoj Palanci poraženi od domaće Mladosti rezultatom 84:64. Utakmica je odigrana u okviru 12. kola Druge lige Srbije.   Izabranici Stefana Atanackovića odlično su odigrali prve dve deonice. Međutim, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Od poluvremena usledio veliki pad, poraz Zrenjaninaca bio neminovan

    KK Mladost SP – KK Proleter 84:64 (19:14, 18:25, 27:11, 20:14)

     

    Košarkaši zrenjaninskog KK Proleter pretrpeli su sedmi ovosezonski poraz, pošto su na gostovanju u Smederevskoj Palanci poraženi od domaće Mladosti rezultatom 84:64. Utakmica je odigrana u okviru 12. kola Druge lige Srbije.

     

    Izabranici Stefana Atanackovića odlično su odigrali prve dve deonice. Međutim, nakon petnaestominutne pauze usledio je veliki pad u igri Zrenjaninaca, te je poraz u ovom meču bio neminovan.

     

    Najefikasniji među zrenjaninskim crveno-belima bio je Nikola Otović sa 19 postignutih koševa. Dvocifreni u redovima ekipe iz Zrenjanina bili su i Grbović i Munižaba sa po 10 ubačenih poena.

     

    Pročitajte još: Nedostatak sportske sreće razlog novog poraza zrenjaninskih košarkašica

     

    Nakon 12 odigranih kola, Zrenjaninci trenutno zauzimaju deveto mesto na tabeli sa ukupno sakupljenih 17 bodova.

     

    U narednom kolu, koje je na programu 28. decembra, ekipa Proletera će na svom parketu imati veoma težak zadatak, pošto joj na noge dolazi drugoplasirana ekipa šamiponata, KK Pirot.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport