• OD ČETVORICE REPREZENTATIVACA, TROJICA IZ ZRENJANINA!

    ZRENJANIN – Veliki uspeh za zrenjaninski stoni tenis! Od četvorice reprezentativaca, njih trojica su iz Zrenjanina!     Proteklog vikenda, naime, u zrenjaninskoj hali „Medison“, održan je kvalifikacioni turnir za određivanje reprezentacije Srbije za prvenstvo Evrope 2017. Posle dvodnevnog turnira, poznata su imena reprezentativaca koji će braniti boje naše države u Luksemburgu.   Za četiri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OD ČETVORICE REPREZENTATIVACA, TROJICA IZ ZRENJANINA!

    ZRENJANIN – Veliki uspeh za zrenjaninski stoni tenis! Od četvorice reprezentativaca, njih trojica su iz Zrenjanina!

     

    trojica
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Proteklog vikenda, naime, u zrenjaninskoj hali „Medison“, održan je kvalifikacioni turnir za određivanje reprezentacije Srbije za prvenstvo Evrope 2017. Posle dvodnevnog turnira, poznata su imena reprezentativaca koji će braniti boje naše države u Luksemburgu.

     

    Za četiri mesta koja vode na evropsko prvenstvo, borbu su vodila ukupno osmorica stonotenisera, a sistem takmičenja je bio da je svaki stonoteniser izlazio na megdan svim ostalim protivnicima. Na taj način svaki stonoteniser je morao da odigra po sedam mečeva, kako bi se odlučilo koja četvorica će imati tu čast da budu deo državnog tima Srbije.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    I na kraju, posle ukupno odigranih 28 mečeva, i tabelarnog sabiranja svih rezultata, došlo se do toga da će u Luksemburgu našu reprezentaciju predstavljati: Marko Petkov (Banat), Igor Katić (Ada), Ilija Majstorović (Banat) i Marko Popović (Stenes).

     

    – Ovo je najveći uspeh u mojoj stonoteniskoj karijeri. Nakon mnogo odricanja i godina napornih treninga, uspeo sam da ostvarim svoj san, da postanem deo reprezentacije i da predstavljam Srbiju na evropskom prvenstvu. Zahvalio bih se svima koji su verovali u mene i pružali mi veliku podršku, mom timu, mojim roditeljima… – rekao je Zrenjaninac Ilija Majstorović, nakon završetka svih mečeva.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport