• OČEKUJE NAS DRUGI ZRENJANINSKI POLUMARATON

    ZRENJANIN – Drugi „Zrenjaninski polumaraton“, koji će se održati u nedelju, 8. oktobra, najavljen je danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.     Ovogodišnji polumaraton imaće više učesnika nego lane, a manifestaciju će činiti čak četiri trke, o čemu su govorili zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OČEKUJE NAS DRUGI ZRENJANINSKI POLUMARATON

    ZRENJANIN – Drugi „Zrenjaninski polumaraton“, koji će se održati u nedelju, 8. oktobra, najavljen je danas u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

     

    polumaraton

     

    Ovogodišnji polumaraton imaće više učesnika nego lane, a manifestaciju će činiti čak četiri trke, o čemu su govorili zamenik gradonačelnika Zrenjanina Saša Santovac, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković i predstavnici ARK „Proleter“, direktor trke Mikica Molnar i organizatori Srđan Neškovski i Milan Delić.

     

    -U 10 sati je trka zadovoljstva, kao i polumaraton, a prvi put kod nas biće štafetna trka, tri puta sedam kilometara. Prijavljeno je čak 15 štafeta i biće stvarno uzbudljivo. Među učesnicima polumaratona biće i prošlogodišnji pobednik Nenad Živković iz Kragujevca, koji se sprema za Olimpijadu – saopštio je satnicu manifestacije direktor trke Mikica Molnar.

     

    Organizatori su najavili veći broj učesnika ovogodišnjeg polumaratona, a među njima biće više i Zrenjaninki i Zrenjaninaca. Oni su zamolili sugrađane za strpljenje zbog izmena u saobraćaju koje će biti neophodne zbog organizovanja trke, ali i da izađu iz kuća i pozdrave učesnike.

     

    – Ima dosta novina ove godine, a jedna od njih je i dečja trka, koja će biti na trasi od centralne apoteke do Gradske  kuće, a očekujemo oko 200 učesnika – najavila je Vukosava Đapić Atanacković, generalni sekretar SSGZ.

     

    Zamenik gradonačelnika Saša Santovac pozvao je Zrenjanince da se aktivno uključe u ovu manifestaciju.

     

    – Očekujemo pozitivna iskustva i utiske i sa drugog polumaratona, jer je prvi bio veoma uspešan. Očekujemo više takmičara nego prošle godine, kada ih je bilo 530. U ime grada pozivam sugrađane i da učestvuju i da prate ovaj lep događaj – poručio je Santovac.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport