• OBORENO ČAK 66 REKORDA SRBIJE I MITINGA

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu je od 3. do 6. novembra održano Međunarodno plivačko takmičenje „Velika nagrada Srbije – Kup Zrenjanina 2016“, na kojem je učestvovalo preko 520 takmičara iz 11 zemalja. Na najboljem i najkvalitetnijem takmičenju u ovom regionu oboreno je čak 66 rekorda Srbije i mitinga. Najbolji takmičari u A kategoriji su reprezentativci Srbije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OBORENO ČAK 66 REKORDA SRBIJE I MITINGA

    ZRENJANIN – U Zrenjaninu je od 3. do 6. novembra održano Međunarodno plivačko takmičenje „Velika nagrada Srbije – Kup Zrenjanina 2016“, na kojem je učestvovalo preko 520 takmičara iz 11 zemalja.

    plivanje-pobednici

    Na najboljem i najkvalitetnijem takmičenju u ovom regionu oboreno je čak 66 rekorda Srbije i mitinga.

    Najbolji takmičari u A kategoriji su reprezentativci Srbije Anja Crevar i Stefan Šorak, u B kategoriji slovenački reprezentativci Sara Rencik i Dejan Steharnik, a u C kategoriji Jana Marković i plivač iz Mađarske Weiter David. Ekipni pobednik takmičenja je ekipa „Vojvodine“.

    Memorijalnu trku „Branislav Kostić Kole“ 50 slobodno za žene osvojila je Anemari Kosak, a Memorijalnu trku „Miloš Popov“ je u trci 100 delfin muški osvojio Sebastijan Sabo.

    Plivački klub „Proleter“ je nastupio sa 60 takmičara, a osvojeno je ukupno 5 medalja.

    Prvo mesto osvojila je muška štafeta 4×50 kraul u sastavu Petraš, Marić, Tomović, Vlatković.

    Treća mesta osvojile su muška štafeta 4×50 kraul u sastavu Vujin, Vlaisavljević, Marić, Tolmač, zatim 4×50 mešovito Marić, Petraš, Grgur, Vlatković, i 4×50 kraul žene – Meljanac, Kočović, Stavanov i Rusovac.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport