• Objavljeno koji sportski klubovi će dobiti pare iz gradskog budžeta

    Grad Zrenjanin je objavio koji sportski klubovi će dobiti pare iz gradskog budžeta u ovoj godini.   Prema preliminarnoj listi sportskih klubova i udruženja koji će biti finansirani iz gradskog budžeta, fudbal je i danas sport broj jedan u gradu i okolini. Naime, za rad fudbalskih klubova iz gradske kase je za ovu godinu opredeljeno skoro […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Objavljeno koji sportski klubovi će dobiti pare iz gradskog budžeta

    Grad Zrenjanin je objavio koji sportski klubovi će dobiti pare iz gradskog budžeta u ovoj godini.

     

    Prema preliminarnoj listi sportskih klubova i udruženja koji će biti finansirani iz gradskog budžeta, fudbal je i danas sport broj jedan u gradu i okolini. Naime, za rad fudbalskih klubova iz gradske kase je za ovu godinu opredeljeno skoro 12 miliona dinara. Pojedinačno, na najviše para, odnosno na 1,5 miliona dinara, može da računa Fudbalski klub Radnički.

     

    Sudeći po tome koliko će pojedini klubovi dobiti novaca iz gradskog budžeta, visoko su cenjeni i odbojka, košarka, rvanje… Ništa manje nisu popularni ni muški rukomet i vaterpolo.

     

    Zanimljivo je da u gradu postoji i sportsko udruženje hokeja na travi. Ono za svoje aktivnosti može da računa na 30.000 dinara. I sportski ribolov postaje sve zanimljiviji, s obzirom na to da će Klub sportskih ribolovaca Banat moći da računa na 500.000 dinara iz gradskog budžeta.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. A plivanje, koji je najuspesniji sport u Zrenjaninu, dobije manje para od jednog fudbalskog kluba.. sramota..

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport