• Obezbedili status najboljih kajakaša Srbije u kadetskoj i juniorskoj kategoriji

    Kajakaši Begeja ostvarili su zapažene rezultate na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Prvenstvo je održano na Adi Ciganliji u Beogradu, i okupilo je takmičare iz 25 klubova iz Srbije.   Beatrix Orban i Nikolina Margić su u kategoriji kadetkinja, u disciplini K-2 1000m, osvojile prvo mesto. U istoj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Obezbedili status najboljih kajakaša Srbije u kadetskoj i juniorskoj kategoriji

    Kajakaši Begeja ostvarili su zapažene rezultate na pojedinačnom i ekipnom prvenstvu Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Prvenstvo je održano na Adi Ciganliji u Beogradu, i okupilo je takmičare iz 25 klubova iz Srbije.

     

    Beatrix Orban i Nikolina Margić su u kategoriji kadetkinja, u disciplini K-2 1000m, osvojile prvo mesto. U istoj kategoriji, ali u disciplini K-2 500m, Biljana Vukov i Beatrix Orban su takođe bile prvoplasirane.

     

    U kategoriji juniora, Biljana Vukov i Nikolina Margić su, u disciplini K-2 1000m, zauzele prvo mesto. A Nikolina Margić i Beatrix Orban (K-2 500m) i Biljana Vukov i Beatrix Orban (K-2 200m) osvojile su treće mesto.

     

    Biljana Vukov je u kategoriji kadetkinja, u disciplini K-1 1000 metara, osvojila srebro, dok je Beatrix Orban u istoj disciplini bila trećeplasirana.

     

    kajakaši begeja

     

    Nikola Kovačević je u kategoriji juniora, u disciplini K-1 1000 metara, osvojio bronzanu medalju.

     

    Na ovom prvenstvu učestvovalo je devetoro kajakaša Begeja – po četvoro u pionirskoj i kadetskoj, i jedan u juniorskoj konkurenciji.

     

    Pročitajte još: NIKOLA KOVAČEVIĆ: Najbolji zrenjaninski kajakaš među juniorima

     

    Ovim takmičenjem je završena nacionalna sezona, a sjajnim rezultatima Nikola Kovačević, Biljana Vukov i Beatrix Orban su obezbedili status najboljih kajakaša Srbije u kadetskoj i juniorskoj kategoriji. Njih očekuju pripreme pred predstojeću takmičarsku sezonu u organizaciji Kajakaškog saveza Srbije.

     

    „Biljanu Vukov i Nikolinu Margić sledećeg vikenda očekuje takmičenje olimpijskih nada u Bratislavi. Očekujemo da će dostojno reprezentovati dres Srbije i da će ući u finalne trka, među najbolje takmičare sveta u kadetskoj konkurenciji“, saopštio je Kajakaški klub Begej.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport