• OBEZBEDILI LAKŠEG PROTIVNIKA U POLUFINALU

    ZRENJANIN – Vaterpolisti „Proletera“ rođeni 2001. godine i mlađi već ranije su obezbedili plasman u polufinale Kupa Vojvodine, a novom pobedom nad ekipom VK „Mladost“ iz Pančeva, rezultatom 10:6, omogućili su sebi lakšeg protivnika u polufinalu.     Mladi vaterpolisti „Proletera“ u polufinalu će se sastati sa ekipom VK „Spartak – Prozivka“ iz Subotice i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OBEZBEDILI LAKŠEG PROTIVNIKA U POLUFINALU

    ZRENJANIN – Vaterpolisti „Proletera“ rođeni 2001. godine i mlađi već ranije su obezbedili plasman u polufinale Kupa Vojvodine, a novom pobedom nad ekipom VK „Mladost“ iz Pančeva, rezultatom 10:6, omogućili su sebi lakšeg protivnika u polufinalu.

     

    vaterpolo-proleter

     

    Mladi vaterpolisti „Proletera“ u polufinalu će se sastati sa ekipom VK „Spartak – Prozivka“ iz Subotice i pokušati da obezbede plasman na finalni turnir Kupa Srbije.

     

    Za „Proleter“ su, u Novom Sadu protiv „Mladosti“ iz Pančeva, igrali: Milinović, Čolović, Zarin, Dajević, Miličić, Marić, Janjić, Velimirov, Radivojević, Đukanović, Levakov, Kotarica i Krstonošić, a ekipu je vodio trener Dobrica Brdarić.

     

    Golove za „Proleter“ su postigli Velimirov i Krstonošić, po 3, Dajević – 2, Miličić i Janjić po 1.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport