• Obeleženo sto godina od osnivanja Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina, u subotu 11. maja, na stadionu kraj Skrobare, obeležio je veliki jubilej, sto godina od osnivanja.   U prisustvu velikog broja sportskih radnika, legende kluba Petra Ćire Praporskog, direktora kluba Darka Tošića, pomoćnika gradonačelnika Sime Salapure, generalne sekretarke zrenjaninskog Sportskog saveza, Vukosave Đapić Atanacković, u sklopu stadiona otvoren je internat […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Obeleženo sto godina od osnivanja Fudbalskog kluba Radnički iz Zrenjanina

    Fudbalski klub Radnički iz Zrenjanina, u subotu 11. maja, na stadionu kraj Skrobare, obeležio je veliki jubilej, sto godina od osnivanja.

     

    U prisustvu velikog broja sportskih radnika, legende kluba Petra Ćire Praporskog, direktora kluba Darka Tošića, pomoćnika gradonačelnika Sime Salapure, generalne sekretarke zrenjaninskog Sportskog saveza, Vukosave Đapić Atanacković, u sklopu stadiona otvoren je internat za smeštaj mladih sportista. Ovaj objekat je izgrađen u okviru projekta „Zajednici zajedno“ kompanije NIS, uz podršku Grada Zrenjanina.

     

     

    Svečanosti su predhodile prijateljske utakmice pionira Radničkog i beogradskog Partizana, dece iz generacija 2008. i 2010. godište.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport