• OBELEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA SPORTA

    ZRENJANIN – Sportski savez grada Zrenjanina i Fakultet za sport i turizam iz Novog Sada obeležavaju 6. april, Međunarodni dan sporta. Generalna skupština Ujedinjenih nacija je 23. avgusta 2013. godine usvojila rezoluciju kojom je ovaj datum, u znak sećanja na dan kada su otvorene prve moderne Olimpijske igre u Atini 1896. godine, proglašen za Međunarodni dan sporta. Događaj će […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    OBELEŽAVANJE MEĐUNARODNOG DANA SPORTA

    ZRENJANIN – Sportski savez grada Zrenjanina i Fakultet za sport i turizam iz Novog Sada obeležavaju 6. april, Međunarodni dan sporta.

    sport

    Generalna skupština Ujedinjenih nacija je 23. avgusta 2013. godine usvojila rezoluciju kojom je ovaj datum, u znak sećanja na dan kada su otvorene prve moderne Olimpijske igre u Atini 1896. godine, proglašen za Međunarodni dan sporta.

    Događaj će u četvrtak, 6. aprila, otvoriti pomoćnik gradonačelnika za oblast sporta, omladine i turizma Simo Salapura, a u razgovoru na temu „Fizička aktivnost kao element strategije održivog upravljanja u lokalnoj zajednici“ govoriće stručnjaci sa Fakulteta za sport i turizam iz Novog Sada – prof. dr Zlatko Ahmetović, predsednik Saveta Fakulteta, prof. dr Dušan Perić, dekan Fakulteta, i prof. dr Milan Nešić, šef Katedre za sport i psihologiju.

    Domaćin je Sportski savez grada Zrenjanina, a početak je zakazan za 11 časova u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport