• O OVOME ĆE PISATI SPORTSKA ISTORIJA: Zrenjaninski MMA borci po prvi put nastupaju u profesionalnim mečevima!

    Dvojica takmičara putuju u Vinkovce

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENjANIN – Članovi MMA kluba Proleter iz Zrenjanina Siniša Kotur i Ognjen Dejanović prvi su zrenjaninski borci u istoriji ovog sporta koji će odraditi profesionalne mečeve u mešovitim borilačkim veštinama!

    Siniša Kotur i Ognjen Dejanović
    Siniša Kotur i Ognjen Dejanović

    Njih dvojica će ući u oktagon 23. aprila, na turniru koji se u hrvatskim Vinkovcima održava u organizaciji NFC-a. Kotur će nastupiti u konkurenciji do 72 kg, a Dejanović do 77 kg.

    – Posle uspešnih nastupa u amaterskoj konkurenciji, prelazimo na jedan viši stepenik i siguran sam da ćemo klub i grad predstaviti u najboljem svetlu. Nikada nikoga nismo potcenjivali, ali sam ubeđen da ćemo dati sve od sebe i da ćemo se iz Hrvatske vratiti kao pobednici – kaže za portal „Zrenjaninski“ Siniša Kotur, takmičar i trener u MMA klubu Proleter, koji se dugo godina bavio rvanjem.

    Portal „Zrenjaninski“ je nedavno prisustvovao jednom od treninga zrenjaninskih boraca, a kako to izgleda, možete pogledati ovde.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport