Sport

NOVOSAĐANI PRVI, ZRENJANINCI TREĆEPLASIRANI (FOTO)

ZRENJANIN – Juče je u sportskoj hali “Medison” u Zrenjaninu, u organizaciji Bejzbol i softbol kluba Bečkerek, održan drugi turnir BeeBall Lige Srbije 2016.

bejzbol

Učestvovale su ukupno četiri ekipe iz Beograda, Novog Sada i Zrenjanina. Pionirska ekipa Bejzbol i softbol kluba Bečkerek, sastavljena od šestorice dečaka i dve devojčice (2003. godište), prikazala je bolju igru nego na prvom turniru, održanom u Ripnju pre tri vikenda. Ukupno je Bečkerek odigrao 5 mečeva, zabeležio 4 pobede i 1 poraz.

bejzbol

U prvom delu turnira, Bečkerek je sa tri pobede, bio najuspešnija ekipa i zauzeo je prvu poziciju, pred polufinalne mečeve. Nažalost, opet je nekoliko minuta slabije igre, sa neiskorišćenim prilikama u odbrani, sprečilo mlade Zrenjanince da igraju u finalu, pa su na kraju zauzeli treće mesto.

bejzbol

Turnir je osvojila ekipa Vojvodine, koja je u finalu pobedila Novi Sad. Nikola Dragojlov je dobio priznanje kao najbolji odbrambeni igrač turnira. Ekipa je igrala pod vođstvom trenera Vladimira Bursaća u sastavu: Uroš Bursać, Nikola Dragojlov, Nikola Đurin, Dalibor Todorović, Nikola Ćurašković, Lune Raškov, Maja Todorović i Majda Feher.

bejzbol_beckerek

Serija BeeBall Lige Srbije 2016. će biti nastavljena krajem februara turnirom u Novom Sadu.

Podeli članak
sinovoz
FAM