• NOVOSAĐANI POBEDNICI FINALNOG TURNIRA U BASKETU (FOTO)

    ZRENJANIN – Ekipa Seltiksa iz Novog Sada pobednik je finalnog turnira u basketu 3×3 za Vojvodinu, koji je u subotu održan na Trgu slobode u Zrenjaninu, u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, Košarkaškog saveza Vojvodine i Okružnog košarakaškog saveza Zrenjanin.     Momci iz Seltiksa u finalu su savladali Auto kuću Sekulić rezultatom 21:16. Trećeplasirana je […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVOSAĐANI POBEDNICI FINALNOG TURNIRA U BASKETU (FOTO)

    ZRENJANIN – Ekipa Seltiksa iz Novog Sada pobednik je finalnog turnira u basketu 3×3 za Vojvodinu, koji je u subotu održan na Trgu slobode u Zrenjaninu, u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije, Košarkaškog saveza Vojvodine i Okružnog košarakaškog saveza Zrenjanin.

     

    pobednici
    Pobednička ekipa Seltiks (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Momci iz Seltiksa u finalu su savladali Auto kuću Sekulić rezultatom 21:16. Trećeplasirana je bila ekipa Batajnice.

     

    Drugoplasirana Auto kuća Sekulić (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    Pobednicima turnira pripao je ček na 40.000 dinara, dok je srebrni tim osvojio novčanu nagradu u iznosu od 20.000 dinara.

     

    pobednici
    Trećeplasirana Batajnica (Foto: Zoran Bogaroški)

     

    – Ovo nam nije prvi turnir na kojem smo učestvovali, a što se tiče baš ovoga, organizacija je zaista bila odlična. Zahvalio bih se Gradu Zrenjaninu zato što nam je omogućio ovako nešto – izjavio je Nikola Šućur, kapiten pobedničkog tima.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Svečanom proglašenju pobednika prisustvovao je pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura, koji je ocenio da je u subotu naš grad bio epicentar srpske košarke, s obzirom na to da je, osim finalnog turnira u basketu, bio organizovan i besplatni Javni čas škole košarke Crvene zvezde u Aviv Parku.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Poslali smo još jednu lepu sliku sa našeg trga i ponovo dokazali da ova lokalna samouprava puno ulaže u sport i u sportsku infrastrukturu. Borimo se da u našem gradu organizujemo velike sportske manifestacije, pa nas tako 2019. godine očekuje i Evropsko prvenstvo u košarci za žene – naglasio je Salapura.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport