• Novih pet utakmica odigrano je u subotu, ovo su rezultati (Foto)

    Novih pet utakmica, od toga po jedna polufinalna u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji, odigrano je u subotu, 12. januara, u okviru Zimskog turnira u malom fudbalu. Postignuti su sledeći rezultati:   Kod pionira, prvi finalista je ekipa Bajonez 070 koja je u veoma neizvesnom meču savladala Caffe Bridge rezultatom 2:1. Takođe, i kod juniora smo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novih pet utakmica odigrano je u subotu, ovo su rezultati (Foto)

    Novih pet utakmica, od toga po jedna polufinalna u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji, odigrano je u subotu, 12. januara, u okviru Zimskog turnira u malom fudbalu. Postignuti su sledeći rezultati:

     

    Kod pionira, prvi finalista je ekipa Bajonez 070 koja je u veoma neizvesnom meču savladala Caffe Bridge rezultatom 2:1. Takođe, i kod juniora smo dobili prvog finalistu. U pitanju je Radnički Zrenjanin, koji je ponovo u veoma neizvesnoj i napetoj utakmici savladao ekipu zvanu Sibra rezultatom 4:3.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Postoji li u ovom gradu da vi pisete jos o nekom sportu sem fudbala ? Pisite o odbojkasicama koje su sinoc pokazale Partizanu kako se igra odbojka,i kojima je ovo treca uzastopna pobeda,pisite i o drugim sportovima,a ne samo o fudbalu!!!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport