• Novi uspesi PK Proleter na međunarodnim takmičenjima (Foto)

    Plivački klub Proleter je sa 37 takmičara učestvovao na međunarodnim plivačkim takmičenjima, koja su održana u Beogradu.   Na 11. po redu takmičenju „April Grand prix“ učestvovalo je desetoro plivača PK Proleter koji su osvojili sedam medalja.   Lena Stoiljkovski osvojila je zlatnu medalju na 50, 100 i 200 metara i kraul, a Lara Lilić […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi uspesi PK Proleter na međunarodnim takmičenjima (Foto)

    Plivački klub Proleter je sa 37 takmičara učestvovao na međunarodnim plivačkim takmičenjima, koja su održana u Beogradu.

     

    Na 11. po redu takmičenju „April Grand prix“ učestvovalo je desetoro plivača PK Proleter koji su osvojili sedam medalja.

     

    Lena Stoiljkovski osvojila je zlatnu medalju na 50, 100 i 200 metara i kraul, a Lara Lilić zlatne medalje na 100 i 200 leđno i srebrnu na 400 metara kraul.

     

    Lena Stoiljkovski je proglašena za najbolju plivačicu mitinga u kadetskoj kategoriji.

     

    proleter na takmičenjima

     

    Na takmičenju Plivko (za mlađe kategorije) Proleter je učestvovao sa 27 takmičara, koji su osvojili šest medalja.

     

    Laura Horvat osvojila je zlatnu na 400 metara kraul i srebrnu na 200 kraul. Viktorija Trankulov osvojila je zlatnu medalju na 400 metara kraul, Eva Krstin srebrnu na 50 prsno, Ana Gančov srebrnu na 200 prsno i Danilo Kepić bronzanu na 100 metara leđno. Treneri ekipe su bili Radišić, Borić i Gogić.

     

    proleter na takmičenjima

     

    Inače, na Razvojni kamp Plivačkog saveza Srbije (kadetska reprezentacija Srbije), koji je održan u Beogradu, pozvana su i tri plivača Proletera: Lena Stoiljkovski, Lara Lilić i Ognjen Kovačević.

     

    Trener reprezentacije Srbije je bio predsednik Stručnog saveta saveza i trener Plivačkog kluba Proleter Dejan Pejinović.

     

    proleter na takmičenjima

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport