• NOVI USPEH DŽUDISTA PROLETERA MD

    Nastupili na velikom međunarodnom turniru

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVI USPEH DŽUDISTA PROLETERA MD

    BEOGRAD – Proteklog vikenda održan je veliki međunarodni džudo turnir „Trofej Beograda 2016“. Ovo takmičenje okupilo je oko 100 takmičara iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rumunije, Mađarske, Slovenije i Srbije.

    dzudo-proleter

    Prvog dana takmičenja nastupili su kadeti i juniori. Daniel Šipoš iz Omladinskog džudo kluba Proleter MD je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 60 kg kod juniora, dok je Mihajlo Vujović zauzeo treće mesto u kadetskoj konkurenciji do 90 kg.

    U nedelju su mlađi uzrasti imali puno uspeha i osvojili su sedam medalja. Zlatne medalje osvojili su Nikola Medan, Nemanja Ristić, Nemanja Rajković i Milan Bulaja. Srebro je osvojila Miona Bogaroški, dok su se bronzanim odličjem okitili Vuk Momirov i Aleksandar Mirkov.

    dzudo-proleter

    Ovo je jedan od uspešnijih turnira na kom su učestvovali zrenjaninski mladi džudisti, a značaj je još veći ako se uzme u obzir da je učestvovao veliki broj takmičara iz inostranstva i naše zemlje.

    Naredno takmičenje koje očekuje članove Omladinskog džudo kluba Proleter MD je seniorsko zvanično prvenstvo Vojvodine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport