• Novi rekord Vjačanina u Americi!

    Plivač Proletera ne zna za poraz

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    MESA, ARIZONA – Reprezentativac Srbije i član Plivačkog kluba Proleter iz Zrenjanina Arkadij Vjačanin pobedio je sinoć na takmičenju Arena pro serije u gradu Mesa, u Arizoni, u trci na 200 metara leđno, s vremenom 1:56,95, što je A Olimpijska norma i novi Nacionalni rekord Srbije (stari je bio 2:01,70). Ovo vreme je trenutno prvo na Evropskoj listi rezultata u 2015. godini.

    Arkadij Vjačanin
    Arkadij Vjačanin

    Arkadij je u trci 200 metara leđno savladao pobednika Olimpijskih igara u Londonu 2012. Tylera Clary-a.

    – Iz sinoćnjeg razgovora sa njim saznao sam da je veoma zadovoljan vremenom koje je otplivao, da je malo jače krenuo trku nego što je planirano, pa nije imao snage da završi kako je želeo, i da je ovo odlično vreme za dalji deo sezone. Na prošlom Arena pro takmičenju je plivao 1:58. Ovo takmičenje je plivao iz punog treninga, što daje još veću vrednost trenutnom rezultatu. Arkadij sad nastavlja da trenira za letnju sezonu u kojoj očekujemo mnogo boljih rezultata – rekao je jutros trener Plivačkog kluba Proleter Dragan Jocić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport