• Novi poraz rukometašica Proletera, gošće od starta preuzele inicijativu

    ŽRK Proleter – ŽRK Železničar (Inđija) 18:34 (poluvreme 8:18)   Rukometašice zrenjaninskog Proletera zabeležile su i sedamnaesti ovosezonski poraz u utakmici protiv Železničara iz Inđije.   Naime, u okviru 21. kola Super B lige, Zrenjaninke su u utorak, 15. maja, u Kristalnoj dvorani ugostile ekipu Železničara. Od samog starta utakmice gošće su preuzele inicijativu, ne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi poraz rukometašica Proletera, gošće od starta preuzele inicijativu

    ŽRK ProleterŽRK Železničar (Inđija) 18:34 (poluvreme 8:18)

     

    Rukometašice zrenjaninskog Proletera zabeležile su i sedamnaesti ovosezonski poraz u utakmici protiv Železničara iz Inđije.

     

    Naime, u okviru 21. kola Super B lige, Zrenjaninke su u utorak, 15. maja, u Kristalnoj dvorani ugostile ekipu Železničara. Od samog starta utakmice gošće su preuzele inicijativu, ne dozvolivši izabranicama Dragana Lazarova ni u jednom trenutku da osete slast vođstva u ovom meču. Prednost Inđijki se iz minuta u minut povećavala tako da je poluvreme završeno sa 10 golova prednosti na kontu Železničara.

     

    ŽRK Proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Ni u drugom poluvremenu podmlađena ekipa Proletera nije uspela da pruži veći otpor, prednost se iz minuta u minut povećavala, tako da se utakmica završila rezultatom 18:34, što je i bila maksimalna prednost na utakmici.

     

    U ekipi Proletera, po tri gola na utakmici postigle su Anabela Zonai, Dunja Četić i Ivana Milanović, dok su se dva puta u listu strelaca upisale Zorana Tubić, Ines Arbulj i Dunja Milanović.

     

    U narednom, poslednjem ovosezonskom, 22. kolu, rukometašice Proletera gostuju u Pančevu istoimenoj ekipi.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport