• Novi poraz doveo Radnički u veoma nezgodnu poziciju

    FK Hajduk 1912 – FK Radnički 4:2 (poluvreme 4:0)   Kolo pred kraj sezone 2018/19, porazom u Kuli od Hajduka, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doveli su sebe u veoma nezgodnu poziciju.   Naime, nakon 33 odigrana kola, Zrenjanincima je ovo bio deseti ovosezonski poraz. Imajući u vidu da su izabranici Predraga Kandića u dosadašnjem delu sezone […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Novi poraz doveo Radnički u veoma nezgodnu poziciju

    FK Hajduk 1912 – FK Radnički 4:2 (poluvreme 4:0)

     

    Kolo pred kraj sezone 2018/19, porazom u Kuli od Hajduka, fudbaleri zrenjaninskog Radničkog doveli su sebe u veoma nezgodnu poziciju.

     

    Naime, nakon 33 odigrana kola, Zrenjanincima je ovo bio deseti ovosezonski poraz. Imajući u vidu da su izabranici Predraga Kandića u dosadašnjem delu sezone osvojili ukupno 37 bodova, što je samo jedan bod više od ČSĶ Pivara, koja se nalazi u zoni ispadanja, pobeda u poslednjem kolu će biti veliki imperativ za fudbalere sa Skrobare.

     

    Pročitajte još: Raspored utakmica u okviru 30. kola Područne lige Zrenjanin

     

    Strelci u Kuli za zrenjaninske crveno – crne bili su Savanović i Milin. Imajući u vidu da su Kuljani u prvom poluvremenu stekli prednost od četiri gola razlike, ni dva gola za Zrenjanince nisu bila dovoljna da se izbegne poraz.

     

    U poslednjem, 34. kolu, fudbaleri Radničkog će u subotu, 8. juna, na svom stadionu dočekati ekipu Bačke 1901 iz Subotice. Samo pobeda će Zrenjanincima osigurati siguran opstanak u Srpskoj ligi.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport