• Nove medalje za plivače Proletera na vojvođanskim prvenstvima

    Na prvenstvu Vojvodine u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji ekipa Plivačkog kluba Proleter nastupila je sa 22 takmičara koji su osvojili 9 medalja. Ekipno, Proleter je osvojio drugo mesto sa 984 boda, a prvo mesto im je izmaklo za samo 9 bodova. Treneri ekipe su bili Radišić i Lenđer.   Zlatne medalje osvojili su dečaci u […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nove medalje za plivače Proletera na vojvođanskim prvenstvima

    Na prvenstvu Vojvodine u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji ekipa Plivačkog kluba Proleter nastupila je sa 22 takmičara koji su osvojili 9 medalja. Ekipno, Proleter je osvojio drugo mesto sa 984 boda, a prvo mesto im je izmaklo za samo 9 bodova. Treneri ekipe su bili Radišić i Lenđer.

     

    Zlatne medalje osvojili su dečaci u štafeti 4×50 metara mešovito i devojčice 4×50 mešovito. Srebrne medalje osvojili su Justin Cvetkov, Vuk Šuvački, Marija Cabadaj, Sara Vojnov i devojčice 4×50 metara slobodno.

     

    Bronzane medalje osvojili su Justin Cvetkov i Vuk Šuvački.

     

    Plivačkog kluba Proleter

     

    Na Otvorenom prvenstvu Vojvodine za kadete, juniore i seniore ekipa Proletera je nastupila sa 33 plivača. Osvojeno je ukupno 46 medalja, a ekipno je osvojeno 3. mesto u kadetima i juniorima. Treneri ekipe su bili Jocić, Radišić i Gogić.

     

    Zlatne medalje osvojili su Marko Vujin, Bogdan Kovačević (tri), Nikola Marić (dve), Ivana Novaković (dve) i Enja Katnić (dve).

     

    Srebrne medalje osvojili su Nemanja Marić (dve), Marko Vujin (dve), Bogdan Kovačević, Ognjen Kovačević, Nikola Marić, Dino Doroslovački, Vladimir Petraš (dve), Atila Sera, muška štafeta 4×100 slobodno, Lena Stoiljkovski (tri), Ivana Novaković (četiri), Lara Lilić (dve), Enja Katnić (dve), Anđela Stevanov i kadetkinje 4×100 slobodnim stilom.

     

    Bronzane medalje osvojili su Ognjen Kovačević (dve), Marko Vujin, Vladimir Petraš (dve), muška štafeta 4×100 metara slobodno – kadeti, Lena Stoiljkovski, Ivana Novaković (dve), Lena Kočović, Enja Katnić i ženska štafeta 4×50 metara mešovito.

     

    Ivan Lenđer i Nikola Aćin nalaze se na pripremama reprezentacije Srbije u Beogradu, gde se pripremaju za prvenstvo Evrope koje se početkom avgusta održava u Glazgovu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport