• NOVE MEDALJE ZA DŽUDISTE PROLETERA MD

    KAĆ, NOVI SAD – Na prvenstvu Vojvodine u džudou za juniore, održanom u Kaću, nastupilo je 100 najboljih vojvođanskih mladih džudista. Ovo je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Srbije koje se održava 18. marta u Beogradu. OJK „Proleter MD“ iz Zrenjanina na takmičenju su predstavljali Dušan Sarić, Daniel Šipoš, Mihajlo Vujović i Dušan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVE MEDALJE ZA DŽUDISTE PROLETERA MD

    KAĆ, NOVI SAD – Na prvenstvu Vojvodine u džudou za juniore, održanom u Kaću, nastupilo je 100 najboljih vojvođanskih mladih džudista. Ovo je ujedno bilo i kvalifikaciono takmičenje za prvenstvo Srbije koje se održava 18. marta u Beogradu.

    Tomislav Kohajm, Mihajlo Vujović, Dušan Ludoški, Daniel Šipoš, Dušan Sarić i Nikola Savatović

    OJK „Proleter MD“ iz Zrenjanina na takmičenju su predstavljali Dušan Sarić, Daniel Šipoš, Mihajlo Vujović i Dušan Ludoški.

    Najbolji rezultat i najbolje mečeve imao je Dušan Sarić koji je u kategoriji do 81 kg pobedio sve svoje protivnike (4) i zauzeo prvo mesto. Sarić je nagrađen peharom kao najbolji takmičar na celom takmičenju.

    Daniel Šipoš je takođe bio odličan u kategoriji do 60 kg i sa tri pobede i finalnim porazom zauzeo je drugo mesto.

    Vujović i Ludoški se, nažalost, nisu plasirali na državno prvenstvo, ali imajući u vidu da su oni kadeti, u klubu nisu nezadovoljni nastupom.

    Na turniru koji je održan na novosadskoj Klisi zlatne medalje su osvojili Gordana Bošnjak i Mihajlo Vujović, dok se srebrom okitio Vidak Vučinić.

    Za vikend Zrenjanin i OJK „Proleter MD“ biće domaćini tradicionalnom, 35. po redu međunarodnom turniru „8. mart“. Turnir se održava u Kristalnoj dvorani.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport