• NOVA POBEDA OSTAVLJA PROLETER NA VRHU TABELE (FOTO)

    OK Proleter – OK Šid 3:0 (25:18, 25:13, 25:19)   Veoma važna i ubedljiva pobeda odbojkaša zrenjaninskog Proletera, protiv iskusne i neugodne ekipe Šida, ostvarena je u subotu, 16. decembra, u Kristalnoj dvorani, u okviru 10. kola Druge lige – grupa „Sever“.     – Ova pobeda nas ostavlja u vrhu tabele, među prve četiri […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NOVA POBEDA OSTAVLJA PROLETER NA VRHU TABELE (FOTO)

    OK Proleter – OK Šid 3:0 (25:18, 25:13, 25:19)

     

    Veoma važna i ubedljiva pobeda odbojkaša zrenjaninskog Proletera, protiv iskusne i neugodne ekipe Šida, ostvarena je u subotu, 16. decembra, u Kristalnoj dvorani, u okviru 10. kola Druge lige – grupa „Sever“.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Ova pobeda nas ostavlja u vrhu tabele, među prve četiri ekipe, što nam je i cilj – rekao je Predrag Tanacković, trener Zrenjaninaca, nakon osvojenih bodova, po završetku utakmice.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    On je takođe napomenuo da je utakmica prelomljena sredinom prvog seta, dok je ostatak meča bio samo rutina.

     

    proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Iako bi po planu prvenstva odbojkaši Proletera u narednom kolu trebalo da gostuju u Turiji, zbog problema sa grejanjem u tamošnjoj sali, u ovom trenutku najrealnija opcija će biti da Proleter izađe u susret Turijcima i da zamene domaćinstva, a utakmica bi, kako sada stvari stoje, trebalo da se odigra naredne nedelje, 24. decembra, u Kristalnoj dvorani.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport