Sport

NOVA GENERACIJA MAJSTORA KARATEA

ZRENJANIN – Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina organizovao je u petak, 24. juna, polaganje za majstorska zvanja i tom prilikom ugostio je legendu svetskog karatea – prof. dr Vladimira Jorgu (9. dan), univerzitetskog profesora, doktora sportske medicine, pionira karatea u SFRJ, osnivača Jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednika Srpske karate konfederacije i jednog od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK).

Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelićem i Vladimirom Jorgom
Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelićem i Vladimirom Jorgom

Kandidati koji su polagali za majstorsko zvanje prvog stepena bili su Biljana Bašić, Gorana Tošković i Igor Popov, a treneri koji su ih pripremali Veselin Grubački i Nikola Vukelić.

– Učitelj Jorga je bio izuzetno zadovoljan našim kandidatima koji su, kako kaže, pokazali izuzetno znanje i tom prilikom pohvalio je njihovo zalaganje. Takođe, stigla je pohvala i našim trenerima za rad i trud proteklih meseci. Polaganje je proteklo uspešno za naše kandidate, a naš klub je izveo još jednu generaciju majstora i tako pokazao i ovog puta da se kod nas kvalitetno trenira i da imamo izuzetne stručnjake – ističe u izjavi za portal zrenjaninski.com trener Nikola Vukelić. 

Podeli članak
sinovoz
FAM