• NOVA GENERACIJA MAJSTORA KARATEA

    Kvalitetni treninzi u Banatskom cvetu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Karate klub Banatski cvet iz Zrenjanina organizovao je u petak, 24. juna, polaganje za majstorska zvanja i tom prilikom ugostio je legendu svetskog karatea – prof. dr Vladimira Jorgu (9. dan), univerzitetskog profesora, doktora sportske medicine, pionira karatea u SFRJ, osnivača Jugoslovenskog tradicionalnog karatea, predsednika Srpske karate konfederacije i jednog od osnivača organizacije Ujedinjeni svetski karate (UWK).

    Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelićem i Vladimirom Jorgom
    Nova generacija majstora sa trenerom Nikolom Vukelićem i Vladimirom Jorgom

    Kandidati koji su polagali za majstorsko zvanje prvog stepena bili su Biljana Bašić, Gorana Tošković i Igor Popov, a treneri koji su ih pripremali Veselin Grubački i Nikola Vukelić.

    – Učitelj Jorga je bio izuzetno zadovoljan našim kandidatima koji su, kako kaže, pokazali izuzetno znanje i tom prilikom pohvalio je njihovo zalaganje. Takođe, stigla je pohvala i našim trenerima za rad i trud proteklih meseci. Polaganje je proteklo uspešno za naše kandidate, a naš klub je izveo još jednu generaciju majstora i tako pokazao i ovog puta da se kod nas kvalitetno trenira i da imamo izuzetne stručnjake – ističe u izjavi za portal zrenjaninski.com trener Nikola Vukelić. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport