• NIŠLIJE STALE NA PUT IGRAČIMA SAS-a (FOTO)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF PUT INŽENJERING (Niš) 1:4   Ekipa SAS-a je u okviru 6. kola Druge futsal lige Srbije, u ponedeljak, 6. novembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, ugostila tim „Put inženjering“ iz Niša.     Nakon odličnog početka izabranika Milivoja Batinice, i ranog vođstva već u 2. minutu golom Delića, nekoliko stotina gledalaca […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIŠLIJE STALE NA PUT IGRAČIMA SAS-a (FOTO)

    KMF SAS (Zrenjanin) – KMF PUT INŽENJERING (Niš) 1:4

     

    Ekipa SAS-a je u okviru 6. kola Druge futsal lige Srbije, u ponedeljak, 6. novembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, ugostila tim „Put inženjering“ iz Niša.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon odličnog početka izabranika Milivoja Batinice, i ranog vođstva već u 2. minutu golom Delića, nekoliko stotina gledalaca je bilo ubeđeno da će „Luda družina“ i ovog puta opravdati ulogu favorita, i ostvariti novu, petu uzastopnu pobedu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Međutim, veliki pad u igri domaće ekipe u drugom poluvremenu omogućio je Nišlijama da sa 4 pogotka ipak odnese bodove iz grada na Begeju, slavivši rezultatom 1:4. Strelci za goste su bili Miladinović u 23. i 26. minutu, Pešić u 29. i Stanković u 39. minutu. 

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon utakmice, prve utiske nakon pomalo neplaniranog poraza sa nama je podelio Milivoj Batinica, trener domaće ekipe.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    -Zaslužena pobeda gostiju. Pribojavao sam se pomalo ove utakmice nakon četiri uzastopne pobede. Nakon vođstva od 1:0 mi nismo iskoristili tri zicera. Primamo gol ni iz čega, sledi dekoncentracija u odbrani. Veliki problem je definitivno to što većina igrača i ne trenira sa SAS-om, igraju veliki fudbal i to nam se obija o glavu. Ovo je sport kojem moraš da se posvetiš 100 odsto ako misliš da imaš rezultate. Teško je sad da se ekipa vrati. Očigledno je nama najveći problem efikasnost, pogotovo na domaćem terenu kada se protivnik zatvori, kao i Put Inženjering ovaj put. Oni su iskoristili svoje šanse… Mi već u petak idemo u Milanovac ekipi Metalac Kolorado. Oni su dobra ekipa, koja napada prvu ligu. Biće teško, ali ‘ajde, išli smo tako i u Sopot i u Rumu. Idemo tamo ne kao favoriti, već kao neko ko iz prikrajka hoće da iskoristi svoju šansu – kazao je Batinica.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport