Sport YSLAJDER

NIS U SPORTSKE PROJEKTE ULOŽIO VIŠE OD 50 MILIONA DINARA

Stefan Despotović u društvu generalne sekretarke Sportskog saveza Vukosave Đapić Atanacković i plivačice Miroslave Najdanovski

ZRENJANINSportski savez Grada Zrenjanina dodelio je kompaniji NIS priznanje “Sponzor – donator 2017” u okviru uručenja godišnjih nagrada najistaknutijim pojedincima, sportskim kolektivima i sponzorima.

 

Sportski savez Grada Zrenjanina
Stefan Despotović u društvu generalne sekretarke Sportskog saveza Vukosave Đapić Atanacković i plivačice Miroslave Najdanovski

 

NIS je nagrađen kao društveno odgovorna kompanija koja dugi niz godina, na različite načine podržava sportske projekte, udruženja i pojedince sa teritorije grada Zrenjanina.

 

– NIS podržava projekte iz oblasti sporta jer želimo da promovišemo zdrav način života i sportske vrednosti. Samo na teritoriji grada Zrenjanina smo od 2009. godine u sportske projekte uložili više od 50 miliona dinara, a kako bismo dodatno podržali rad sportskih udruženja u ovom gradu sva sredstva iz programa “Zajednici zajedno” u 2017. godini za Zrenjanin su usmerena u projekte iz oblasti sporta. NIS će i u narednom periodu nastaviti uspešnu saradnju sa Zrenjaninom u različitim segmentima društvene odgovornosti – izjavio je Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a.

 

U okviru programa društvene odgovornosti, NIS od 2009. godine podržava brojna sportska udruženja iz Zrenjanina, a neka od njih su Fudbalski klub “Radnički”, Košarkaški klub “Proleter”, Rukometni klub “Proleter-Naftagas”, Odbojkaški klub “Klek”, Karate klub “Zrenjanin”, Omladinski džudo klub “Proleter”, Sportski klub za decu i omladinu sa posebnim potrebama “Hendi sport”, Stonoteniski klub invalida Zrenjanina “K2” i mnogi drugi.

Podeli članak
sinovoz
FAM