• NIS U SPORTSKE PROJEKTE ULOŽIO VIŠE OD 50 MILIONA DINARA

    ZRENJANIN – Sportski savez Grada Zrenjanina dodelio je kompaniji NIS priznanje „Sponzor – donator 2017“ u okviru uručenja godišnjih nagrada najistaknutijim pojedincima, sportskim kolektivima i sponzorima.     NIS je nagrađen kao društveno odgovorna kompanija koja dugi niz godina, na različite načine podržava sportske projekte, udruženja i pojedince sa teritorije grada Zrenjanina.   – NIS […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIS U SPORTSKE PROJEKTE ULOŽIO VIŠE OD 50 MILIONA DINARA

    ZRENJANINSportski savez Grada Zrenjanina dodelio je kompaniji NIS priznanje „Sponzor – donator 2017“ u okviru uručenja godišnjih nagrada najistaknutijim pojedincima, sportskim kolektivima i sponzorima.

     

    Sportski savez Grada Zrenjanina
    Stefan Despotović u društvu generalne sekretarke Sportskog saveza Vukosave Đapić Atanacković i plivačice Miroslave Najdanovski

     

    NIS je nagrađen kao društveno odgovorna kompanija koja dugi niz godina, na različite načine podržava sportske projekte, udruženja i pojedince sa teritorije grada Zrenjanina.

     

    – NIS podržava projekte iz oblasti sporta jer želimo da promovišemo zdrav način života i sportske vrednosti. Samo na teritoriji grada Zrenjanina smo od 2009. godine u sportske projekte uložili više od 50 miliona dinara, a kako bismo dodatno podržali rad sportskih udruženja u ovom gradu sva sredstva iz programa „Zajednici zajedno“ u 2017. godini za Zrenjanin su usmerena u projekte iz oblasti sporta. NIS će i u narednom periodu nastaviti uspešnu saradnju sa Zrenjaninom u različitim segmentima društvene odgovornosti – izjavio je Stefan Despotović, direktor Direkcije za eksterne komunikacije NIS-a.

     

    U okviru programa društvene odgovornosti, NIS od 2009. godine podržava brojna sportska udruženja iz Zrenjanina, a neka od njih su Fudbalski klub „Radnički“, Košarkaški klub „Proleter“, Rukometni klub „Proleter-Naftagas“, Odbojkaški klub „Klek“, Karate klub „Zrenjanin“, Omladinski džudo klub „Proleter“, Sportski klub za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Hendi sport“, Stonoteniski klub invalida Zrenjanina „K2“ i mnogi drugi.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport