• NINA JE VELIKI TALENAT: Desetogodišnja devojčica trenira za fudbalskog golmana

    Njena odluka se isprva mnogima činila čudnom

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    ZRENJANIN – Desetogodišnja devojčica Nikoleta Praštalo već tri godine trenira za golmana u Fudbalskom klubu Bečkerek 023, a kako kaže njen trener Danilo Pustinjaković, Nina je veliki talenat.

    Nikoleta sa trenerom
    Nikoleta sa trenerom

    – Rad sa decom je sam po sebi poseban, i kada sam počeo da radim u ovom klubu prvi put sam se susreo sa devojčicom koja želi da postane golman. Mislio sam da će biti teško i da ću imati poteškoće u radu sa njom, ali nije bilo tako. Nina je jako talentovana i poslušna devojčica, i upija sve što joj se kaže. Trenutno ne razmišljamo o tome kakve će rezultate postići u budućnosti, važno je da se bavi sportom – ispričao je Pustinjaković.

    Ova talentovana devojčica je pre fudbala trenirala odbojku, ali kaže da joj se poziv golmana jako dopao bez obzira što je mnogima njena odluka u početku bila čudna.

    – Treniram tri puta nedeljno i jako se radujem svakom treningu, nije mi teško da dolazim na stadion. Volim fudbal, i često ga sa dečacima igram u svom kraju. Mnogima je bilo čudno što treniram ovaj sport, ali me svi podržavaju i žele da uspem – rekla je Nikoleta Praštalo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport