• NIKOLA AĆIN: TRADICIJA DOBRIH PLIVAČA U GRADU SE NASTAVLJA

    ZRENJANIN – Tradicija dobrih plivača u našem gradu se nastavlja, a ove godine posebno uspešan bio je naš mladi sugrađanin Nikola Aćin. Nikola je učenik Zrenjaninske gimnazije, a plivanjem se bavi od pete godine. Ova 2017. jedna je od najlepših u njegovoj dosadašnjoj sportskoj karijeri.     – Godina na izmaku definitivno je moja najuspešnija […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NIKOLA AĆIN: TRADICIJA DOBRIH PLIVAČA U GRADU SE NASTAVLJA

    ZRENJANIN – Tradicija dobrih plivača u našem gradu se nastavlja, a ove godine posebno uspešan bio je naš mladi sugrađanin Nikola Aćin. Nikola je učenik Zrenjaninske gimnazije, a plivanjem se bavi od pete godine. Ova 2017. jedna je od najlepših u njegovoj dosadašnjoj sportskoj karijeri.

     

     

    – Godina na izmaku definitivno je moja najuspešnija u dosadašnjoj karijeri. Kao deo srpske reprezentacije učestvovao sam na Evropskom juniorskom prvenstvu u Izraelu. Na prvenstvu Balkana osvojio sam bronzanu medalju, pored mnogih zlatnih odličja na državnim prvenstvima u toku 2017. a u novembru sam postavio čak tri juniorska državna rekorda, na 100 metara i 50 metara leđno – nabraja Nikola, i kaže da su mu ovogodišnji uspesi veliki podsticaj za naredni period.

     

    – Trenutno počinjem pripreme za državno prvenstvo u martu, gde mi je cilj da se kvalifikujem za Mediteranske igre i Evropsko seniorsko prvenstvo – najavljuje Nikola.

     

    nikola aćin

     

    A kada su dugoročni planovi u pitanju, ni tu nema dileme.

     

    – Nakon srednje škole planiram da nastavim školovanje i plivačku karijeru u Americi – kaže mladi Zrenjaninac.

     

    A mi se nadamo da će ostvariti svoje snove i da će imati zavidnu plivačku karijeru, u srpskoj reprezentaciji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport