• Nikola Aćin postigao normu za Evropsko seniorsko prvenstvo

    Nikola Aćin, plivač Proletera, postigao je normu za Evropsko seniorsko prvenstvo, koje će se održati u Glazgovu, isplivavši trku na 50 metara kraul u vremenu 22,69.   Do ovog velikog uspeha za zrenjaninsko plivanje Aćin je, kao član reprezentacije Srbije, došao na Otvorenom prvenstvu Slovenije, koje je za vikend održano u Kranju.   Za reprezentaciju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nikola Aćin postigao normu za Evropsko seniorsko prvenstvo

    Nikola Aćin, plivač Proletera, postigao je normu za Evropsko seniorsko prvenstvo, koje će se održati u Glazgovu, isplivavši trku na 50 metara kraul u vremenu 22,69.

     

    Do ovog velikog uspeha za zrenjaninsko plivanje Aćin je, kao član reprezentacije Srbije, došao na Otvorenom prvenstvu Slovenije, koje je za vikend održano u Kranju.

     

    Za reprezentaciju je plivao i Ivan Lenđer, koji je osvojio zlatnu medalju u trci na 50 metara delfin.

     

    Aćin je zlatnu medalju osvojio i u trci na 50 metara kraul i srebrnu na 100 kraul.

     

    PK Proleter

     

    U organizaciji PK Velika Kikinda, u Kikindi je u subotu održano plivačko takmičenje na kojem je učestvovalo 330 takmičara iz Francuske, Rumunije, Mađarske i Srbije. Plivači Proletera su nastupili sa 18 takmičara koji su osvojili 11 medalja. Trener ekipe je bio Nikola Gogić.

     

    Zlatne medalje osvojili su Danilo Kepić – tri i Nevena Petraš. Srebrne medalje osvojili su Đorđe Čarnić – tri i Nevena Petraš. Bronzane medalje osvojili su Marko Krecev, Nevena Petraš i Laura Horvat.

     

    Nikola Aćin

     

    U Beogradu je u subotu, 21. aprila, održan međunarodni plivački miting „Sve prolazi, Zvezda traje“, na kojem je učestvovalo 430 takmičara. Proleter je nastupio sa sedam takmičara, koji su osvojili 12 medalja. Trener ekipe je bio Milorad Radišić.

     

    Prvo mesto osvojili su Ognjen Kovačević – dva i Lena Stoiljkovski. Drugo mesto osvojili su Lena Stoiljkovski i Anđela Stevanov. Treće mesto osvojili su Anđela Stevanov, Lara Lilić, Marina Babić i Vuk Šuvački – tri.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport