Sport YSLAJDER

NEVENA EREMIĆ U DRESU SA DRŽAVNIM GRBOM

STARA PAZOVA – Protekle nedelje, u okviru priprema ženske fudbalske reprezentacije Srbije za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo U17, na terenima kompleksa Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, održan je kamp najboljih kadetkinja sa ovih prostora.

 

Nevena Eremić
Foto: Zoran Bogaroški

Velika čast da bude deo kadetske fudbalske reprezentacije pripala je i mladoj čuvarki mreže ŽFK Radnički 1919 iz Zrenjanina Neveni Eremić.

 

– Bila sam veoma iznenađena pozivom da se priključim kadetskoj reprezentaciji Srbije, s obzirom na to da još uvek nemam ni punih 14 godina. Mislim da sam opravdala poverenje ljudi iz stručnog štaba naše fudbalske reprezentacije i da ću biti u timu koji će 3. i 5. avgusta otputovati u Rumuniju na zakazane pripremne utakmice, a nakon toga i da ću biti deo tima koji će nositi dres sa državnim grbom, na kvalifikacionim utakmicama za plasman na evropsko prvenstvo – rekla je Nevena za naš portal.

 

Nevena je takođe dodala da su proteklih sedam dana treninzi bili veoma kvalitetni, da su održavani dva puta dnevno, da su pored treninga sa loptom imali i ozbiljne treninge u teretani, a takođe da im je na raspolaganju bilo i korišćenje đakuzija i ostalih povlastica koje nudi prelepi kompleks u Staroj Pazovi.

 

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, čiji će domaćin biti Srbija, održaće se od 23. do 29. septembra, a rivali našim najboljim kadetkinjama biće vršnjakinje iz Belgije, BJR Makedonije i Belorusije.

 

Tekst i foto: Zoran Bogaroški

Podeli članak
sinovoz
FAM