• NEVENA EREMIĆ U DRESU SA DRŽAVNIM GRBOM

    STARA PAZOVA – Protekle nedelje, u okviru priprema ženske fudbalske reprezentacije Srbije za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo U17, na terenima kompleksa Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, održan je kamp najboljih kadetkinja sa ovih prostora.   Velika čast da bude deo kadetske fudbalske reprezentacije pripala je i mladoj čuvarki mreže ŽFK Radnički 1919 iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NEVENA EREMIĆ U DRESU SA DRŽAVNIM GRBOM

    STARA PAZOVA – Protekle nedelje, u okviru priprema ženske fudbalske reprezentacije Srbije za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo U17, na terenima kompleksa Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, održan je kamp najboljih kadetkinja sa ovih prostora.

     

    Nevena Eremić
    Foto: Zoran Bogaroški

    Velika čast da bude deo kadetske fudbalske reprezentacije pripala je i mladoj čuvarki mreže ŽFK Radnički 1919 iz Zrenjanina Neveni Eremić.

     

    – Bila sam veoma iznenađena pozivom da se priključim kadetskoj reprezentaciji Srbije, s obzirom na to da još uvek nemam ni punih 14 godina. Mislim da sam opravdala poverenje ljudi iz stručnog štaba naše fudbalske reprezentacije i da ću biti u timu koji će 3. i 5. avgusta otputovati u Rumuniju na zakazane pripremne utakmice, a nakon toga i da ću biti deo tima koji će nositi dres sa državnim grbom, na kvalifikacionim utakmicama za plasman na evropsko prvenstvo – rekla je Nevena za naš portal.

     

    Nevena je takođe dodala da su proteklih sedam dana treninzi bili veoma kvalitetni, da su održavani dva puta dnevno, da su pored treninga sa loptom imali i ozbiljne treninge u teretani, a takođe da im je na raspolaganju bilo i korišćenje đakuzija i ostalih povlastica koje nudi prelepi kompleks u Staroj Pazovi.

     

    Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, čiji će domaćin biti Srbija, održaće se od 23. do 29. septembra, a rivali našim najboljim kadetkinjama biće vršnjakinje iz Belgije, BJR Makedonije i Belorusije.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije YSLAJDER

    BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

    Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

    KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

    FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

    POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

    NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]