• NESHVATLJIV PAD U IGRI DOVEO DO PORAZA (FOTO)

    RK Proleter – CSU POLI Timisoara (Rumunija) 25:36 (15:16)   Prijateljska rukometna utakmica između zrenjaninskog Proletera i rumunske ekipe CSU POLI iz Temišvara odigrana je u četvrtak, u Kristalnoj dvorani, u okviru priprema pred nastavak ligaške sezone.     Korisna provera protiv rumunskog prvoligaša, odličnih 40 minuta igre i nakon toga neshvatljiv pad, veliki broj […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NESHVATLJIV PAD U IGRI DOVEO DO PORAZA (FOTO)

    RK Proleter – CSU POLI Timisoara (Rumunija) 25:36 (15:16)

     

    Prijateljska rukometna utakmica između zrenjaninskog Proletera i rumunske ekipe CSU POLI iz Temišvara odigrana je u četvrtak, u Kristalnoj dvorani, u okviru priprema pred nastavak ligaške sezone.

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Korisna provera protiv rumunskog prvoligaša, odličnih 40 minuta igre i nakon toga neshvatljiv pad, veliki broj promašaja, izgubljenih lopti i na kraju ubedljiv poraz.

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Meni je cilj da u ovim utakmicama proverim koliko ko može. Igrali su svi igrači. Ne mogu rezultatski da budem zadovoljan. Ne mogu da kažem da zalaganje nije bilo na nekom nivou, ali šuterski smo očigledno daleko od forme – rekao je Zoltan Ivanica, trener rukometaša Proletera.

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Zoli je napomenuo da će u nastavku priprema njegova ekipa odigrati još nekoliko kontrolnih utakmica. U subotu sledi meč protiv Slavije, a već u nedelju Proleterovci putuju u Jašu Tomić na megdan Hercegovini. Kroz te utakmice će se tražiti forma i uigravati neke taktičke varijante za nastavak prvenstva.

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Ove nedelje smo kompletirali tim sa kojim ćemo nastupiti u nastavku prvenstva. Klubu se pridružio Nikola Đurišić. Zadovoljan sam ekipom kakva jeste. Dobro treniramo i sa te strane momcima nemam šta da zamerim – dodao je Ivanica za kraj našeg razgovora.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    rk proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport