• NEREŠENO ZA KRAJ: Radnički remizirao sa Železničarem (Foto)

    FK Radnički – FK Železničar (Pančevo) 1:1 (poluvreme 1:0)   Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su nerešeno u utakmici poslednjeg kola sezone 2017/18. protiv ekipe Železničara iz Pančeva.   Golove su postigli Radosavljević u 36. minutu, nakon fenomenalnog šuta sa više od dvadeset metara, a gol za goste za konačnih 1:1 postigao je Kovačević iz jedanaesterca. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NEREŠENO ZA KRAJ: Radnički remizirao sa Železničarem (Foto)

    FK RadničkiFK Železničar (Pančevo) 1:1 (poluvreme 1:0)

     

    Fudbaleri zrenjaninskog Radničkog odigrali su nerešeno u utakmici poslednjeg kola sezone 2017/18. protiv ekipe Železničara iz Pančeva.

     

    Golove su postigli Radosavljević u 36. minutu, nakon fenomenalnog šuta sa više od dvadeset metara, a gol za goste za konačnih 1:1 postigao je Kovačević iz jedanaesterca.

     

    FK Radnički - FK Železničar
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Ostaje žal što nismo videli još po neki gol i na jednoj i na drugoj strani. Utakmica je bila dosta otvorena, jer ni gosti a ni mi nismo imali neki rezultatski imperativ – rekao je Darko Tošić, prvi strateg fudbalera Radničkog, nakon utakmice.

     

    FK Radnički - FK Železničar
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    On je još dodao da su obe ekipe svoje brige prebrinule mnogo ranije, tako da su mogle rasterećeno da odigraju ovu utakmicu, bez nekog većeg pritiska, te je publika mogla da uživa.

     

    FK Radnički - FK Železničar
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Ono što je bilo zacrtano za ovu sezonu jeste da se obezbedi opstanak, to nam je bio primarni cilj, a nakon toga da afirmišemo što više igrača. Videli smo u subotu, imali smo jednog momka koji ima samo sedamnaest godina, a koji je debitovao. Pored njega, to su sve momci koji imaju između osamnaest i dvadeset i jednu godinu, iz Zrenjanina i okoline. Ono što je bio naš motiv u ovoj sezoni jeste da pokažemo i njima i sebi, pa i publici, da u Zrenjaninu ima kvalitetne dece, te da uz dobar i kvalitetan rad oni lagano mogu da se nose sa ovim rangom takmičenja. Za nešto malo više nam treba još koja godina, da sazreju igrači, da uđu u pravi sistem rada, dok ne dođemo u situaciju da se sa našom decom, sopstvenim igračkim kadrom, borimo za sam vrh – rekao je za kraj Darko Tošić.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    FK Radnički - FK Železničar
    Foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport