• Nemanja Rajković šampion Srbije

    Proteklog vikenda u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani održano je prvenstvo Srbije u džudou za dečake i devojčice rođene 2006. i 2007. godine.   Na prvenstvu je učestvovalo 238 takmičara iz cele Srbije a najbolji rezultat za džudo klub “Proleter MD” napravio je Nemanja Rajković, koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma, pobedivši efektno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nemanja Rajković šampion Srbije

    Proteklog vikenda u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani održano je prvenstvo Srbije u džudou za dečake i devojčice rođene 2006. i 2007. godine.

     

    Na prvenstvu je učestvovalo 238 takmičara iz cele Srbije a najbolji rezultat za džudo klub “Proleter MD” napravio je Nemanja Rajković, koji je osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma, pobedivši efektno u sva tri meča.

     

    Drugi rezultat vredan pažnje napravio je Nemanja Ristić, koji je osvojio bronzu u kategoriji do 60 kilograma. Nemanja je bio veoma blizu osvajanju zlatne medalje, jer je u polufinalu, u izjednačenoj borbi, sudijska komisija odlučila pobednika.

     

    Sjajan plasman su napravili i dvoje takmičara iz Melenaca,Dragan Isakov i Aleksandra Beljuc, zauzevši peto mesto .

    • Odlična sezona za zrenjaninske džudiste se nastavlja a ovo je jasan pokazatelj da Proleterova škola džudoa sjajno radi i iz generacije u generaciju pravi nove šampione – rekao je Tomislav Kohajm, trener zrenjaninskih džudista.

     

    Narednog vikenda je prvenstvo Srbije za mlađe seniore u Nišu i turnir za mlađe uzraste u Beogradu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport