• NEMA MU RAVNOG: PROLETER ZADRŽAO MAKSIMALAN UČINAK

    ZRENJANIN – Ovosezonski debi pred domaćom publikom, zvanični šampion Srbije, ekipa zrenjaninskog Proletera, imao je u okviru 3. kola Prve rvačke lige, a protivnici su bili rvači Novog Sada.     Stotinak ljubitelja rvanja imalo je priliku da ponovo na delu vidi Kristijana Frisa, zvaničnog prvaka Evrope, kao i svetskog šampiona Viktora Nemeša, koji i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NEMA MU RAVNOG: PROLETER ZADRŽAO MAKSIMALAN UČINAK

    ZRENJANIN – Ovosezonski debi pred domaćom publikom, zvanični šampion Srbije, ekipa zrenjaninskog Proletera, imao je u okviru 3. kola Prve rvačke lige, a protivnici su bili rvači Novog Sada.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Stotinak ljubitelja rvanja imalo je priliku da ponovo na delu vidi Kristijana Frisa, zvaničnog prvaka Evrope, kao i svetskog šampiona Viktora Nemeša, koji i ove godine brane boje zrenjaninskog Proletera.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Zrenjaninci su pobedom od 6:2 zadržali maksimalan učinak u dosadašnjem toku prvenstva, a u sledećem kolu ekipa trenera Trajkovića gostuje u Beogradu, ekipi Radničkog.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    – Rutinski odrađen meč u kojem sam, i pre samog početka, očekivao pobedu, koja je, ispostavilo se, bila mnogo lakša nego što je bilo očekivano. U kategoriji do 60kg Kolompar je efektno pobedio, svaka čast! Goran Sremac je ispunio moja očekivanja i rvao je po taktici. Možda to nije efektno za publiku, međutim to je sigurno dobijen meč. O Frisu ne treba ni govoriti, sigurno dobijen meč. Fris se možda malo i umorio od rvanja, pa nema onih efektivnih zahvata, ali on i dalje sve pobeđuje. Mate je prikazao lepe zahvate. Viktor je potvrdio da je majstor, on je za samo par sekundi završio svoj meč… Jedino je Boris Petrušić, on je tu najmlađi u ovoj ekipi, još neiskusan. Mislim da mnogo više vredi nego što je prikazao večeras, ali njegovo vreme tek dolazi, on će pokazati svoje za par godina – ukratno je rezimirao ceo meč trener zrenjaninskog Proletera Trajković, nakon završetka kompletnog susreta sa Novosađanima.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    rvački klub proleter
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport