• NEISKUSTVO IGRAČA DOVELO DO PORAZA (FOTO)

    KMF SAS – KMF VINTERSPORT 2 : 3 (poluvreme 0:1)   U utakmici 1. kola Druge futsal lige, KMF SAS je na domaćem terenu, u novoj hali sportova, pred oko 200 gledalaca, poražen od ekipe Vintersporta rezultatom 2 : 3.     Golove za Zrenjanince postigli su Blanuša u 25. minutu i Kulić u 40. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NEISKUSTVO IGRAČA DOVELO DO PORAZA (FOTO)

    KMF SAS – KMF VINTERSPORT 2 : 3 (poluvreme 0:1)

     

    U utakmici 1. kola Druge futsal lige, KMF SAS je na domaćem terenu, u novoj hali sportova, pred oko 200 gledalaca, poražen od ekipe Vintersporta rezultatom 2 : 3.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Golove za Zrenjanince postigli su Blanuša u 25. minutu i Kulić u 40. minutu, a za goste Miljković u 8, Stojanović u 35. i Đorđević u 38. minutu.

     

    Nakon utakmice, prve utiske preneo je Milivoj Batinica, trener SAS-a: 

     

    – Jedan jedini razlog koji je doprineo da dođe do ovog poraza je neiskustvo mojih igrača. Tu je 5 – 6 igrača koji su došli sa velikog fudbala, koji nemaju ni tri treninga sa ekipom. Golove koje smo primali zaista su početnički. Biće teško i u nastavku prvenstva, ova liga je zaista jaka – ocenio je Batinica.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Batinica je još napomenuo da u narednom kolu njegova ekipa gostuje u Sopotu, pa zatim dolaze dva domaćinstva, u kojima će futsaleri SAS-a tražiti bodove, kako bi se vratili u neki kolosek mirnije igre. Takođe je rekao da iz lige ispadaju četiri ekipe i da će prvenstvo iz tog razloga biti veoma teško.

     

    poraza
    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Uz zahvalnost publici koja je u ponedeljak uveče došla da isprati utakmicu i pomogne SAS-u, Milivoj Batinica je još i dodao: 

     

    – Nadam se najboljem, nadam se da ćemo okupiti ekipu da treniramo zajedno, jer tada ćemo i mnogo bolje rezultate postići.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport