• Nastavljen pobednički niz košarkaša Proletera (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Vrbas 74:62 (17:9, 25:21, 19:20, 13:12)   Pred oko 200 navijača, u nedelju, 18. novembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, košarkaši Proletera zabeležili su četvrtu ovosezonsku pobedu, ovog puta nad odličnom ekipom Vrbasa, u okviru 8. kola Druge muške lige Srbije.   Naftaši su mnogo bolje otvorili utakmicu, te su već […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Nastavljen pobednički niz košarkaša Proletera (Foto)

    KK Proleter Naftagas – KK Vrbas 74:62 (17:9, 25:21, 19:20, 13:12)

     

    Pred oko 200 navijača, u nedelju, 18. novembra, u zrenjaninskoj Kristalnoj dvorani, košarkaši Proletera zabeležili su četvrtu ovosezonsku pobedu, ovog puta nad odličnom ekipom Vrbasa, u okviru 8. kola Druge muške lige Srbije.

     

    Naftaši su mnogo bolje otvorili utakmicu, te su već u prvoj četvrtini napravili osetnu razliku, koju su zadržali do poslednjeg zvuka sirene na meču.

     

    Najefikasniji u redovima izabranika Zorana Bajina bio je Lalić sa ubačenih 23 poena, dok su ga u stopu pratili veoma efikasni Petrović i Lambić, koji su zabeležili po 20 koševa na svom kontu.

     

    Nakon ovog kola, Proleter se nalazi na sedmom mestu na tabeli sa sakupljenih dvanaest bodova, a u narednom, 9. kolu, očekuje ih gostovanje u Kragujevcu, osmoplasiranoj na tabeli ekipi Radničkog.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport