• Zlatni sportisti iz školske klupe

    Žitište nagradilo fudbalere letovanjem

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN, ŽITIŠTE – Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik opštine Žitište Mitar Vučurević priredili su danas, u Gradskoj bašti u Zrenjaninu, prijem za sportiste pionirskog i omladinskog uzrasta – pojedince i ekipe osnovnih i srednjih škola iz regiona, koji su osvojili najviša mesta na školskim republičkim takmičenjima u plivanju, gimnastici, odbojci, fudbalu, rukometu, džudou i tenisu.

    – Zrenjanin mnogo ulaže u sport i fizičko vaspitanje, jer hoćemo da budemo grad sportova, da imamo bar desetak ekipa u najvišem rangu takmičenja – poručio je Janjić.

    f6

    Janjić je izrazio očekivanje da će sledeće godine Gradska bašta biti mala da primi sve osvajače medalja i da će, uz sadašnje mlade sportiste, narednom prijemu prisustvovati i njihovi mlađi drugari.

    f4

    Predsednik žitištanske opštine Mitar Vučurević čestitao je svima na osvojenim rezultatima, napominjući da je velika obaveza lokalne samouprave da se posveti mladim sportistima i njihovim rezultatima.

    f2

    – Vi nas obavezujete na to i nadam se da ćemo kao neko ko je odgovoran i ko je dosta sredstava opredelio za sport, i ubuduće nastaviti finansijski da pomažemo vaša učešća na tamičenjima – istakao je Vučurević.

    f9Vučurević je najavio da će opština Žitište, kao nagradu, uputiti na letovanje u Bijelu, u Crnoj Gori, na desetodnevni aranžman, dvanaest prvaka države iz fudbalske ekipe iz Osnovne škole „Sveti Sava“, kao i da će im obezbediti i džeparac.

    F3

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport