• NAPRED CRVENO – BELI: ZVEZDA VEČERAS IGRA PRESUDNI MEČ!

    ZRENJANIN – U subotu, 25. februara, sa početkom u 20 časova, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu igra se jedan od odlučujućih mečeva koji će odrediti konačan plasman u A2 grupi Regionalne lige. Vaterpolisti Crvene zvezde dočekuju Primorac i ukoliko žele da budu među dva najbolja kluba u grupi, večeras će morati da savladaju ekipu iz […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NAPRED CRVENO – BELI: ZVEZDA VEČERAS IGRA PRESUDNI MEČ!

    ZRENJANIN – U subotu, 25. februara, sa početkom u 20 časova, na Gradskom bazenu u Zrenjaninu igra se jedan od odlučujućih mečeva koji će odrediti konačan plasman u A2 grupi Regionalne lige.

    Foto: Zoran Bogaroški

    Vaterpolisti Crvene zvezde dočekuju Primorac i ukoliko žele da budu među dva najbolja kluba u grupi, večeras će morati da savladaju ekipu iz Kotora. U suprotnom, crveno – beli gube šanse za ostvarenje cilja.

    – S obzirom na to da smo u situaciji „biti ili ne biti“, moramo da krenemo iz sve snage. Spremali smo se cele nedelje za ovaj meč, atmosfera je odlična. Imamo sve preduslove za povoljan rezultat – izjavio je vaterpolista Crvene zvezde Veljko Tankosić, dodajući da dosta toga zavisi od početka utakmice. 

    Zvezda je trenutno četvrta na tabeli sa 24 boda, dok prva tri kluba – Šabac, Primorac i POŠK imaju po 27.

    Vaterpolisti Crvene zvezde pozivaju navijače da dođu večeras, u 20 časova, na Gradski bazen u Zrenjaninu, i sa tribina im pruže podršku u ovom odlučujućem meču. 

    Ulaz je slobodan!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport