• Najmlađi atletičari Proletera odlično se proveli u Temišvaru (Foto)

    Najmlađi atletičari Atletskog kluba Proleter učestvovali su nedavno na međunarodnom atletskom mitingu u Temišvaru. Miting je deo prekograničnog projekta u kom učestvuju Rumunija, Mađarska i Srbija.   Iz Srbije je na mitingu učestvovalo pet klubova, odnosno atletskih škola iz Banata.   – Miting je bio veoma dobro organizovan, a Rumuni su bili izuzetni domaćini – […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najmlađi atletičari Proletera odlično se proveli u Temišvaru (Foto)

    Najmlađi atletičari Atletskog kluba Proleter učestvovali su nedavno na međunarodnom atletskom mitingu u Temišvaru. Miting je deo prekograničnog projekta u kom učestvuju Rumunija, Mađarska i Srbija.

     

    Iz Srbije je na mitingu učestvovalo pet klubova, odnosno atletskih škola iz Banata.

     

    – Miting je bio veoma dobro organizovan, a Rumuni su bili izuzetni domaćini – prepričava utiske za portal zrenjaninski.com Mirjana Grujić, trener u Atletskom klubu Proleter. – Koliki značaj ovaj miting ima za naše susede, govori i to da mu je prisustvovao i predsednik Atletske federacije Rumunije.

     

    Atletski klub Proleter je i ovog puta dokazao da je dobro organizovan, spreman za učešće na međunarodnim takmičenjima. To dokazuju i ostvareni rezultati, ističe Grujić.

     

    Pročitajte još: Plivač Ognjen Kovačević oborio pet nacionalnih rekorda!

     

    „Proleterovci“ su postigli sledeće rezultate:

     

    Maša Trbojević je osvojila prvo mesto u trci na 50 metara i treće u skoku u dalj, Mateja Nosonjin prvo mesto u skoku u dalj i treće u trci na 50 metara. Ognjen Popov osvojio je drugo mesto u trci na 50 metara i treće u skoku u dalj. Petra Dimitrijević osvojila je drugo mesto u skoku u dalj, Milica Ljubojević treće u skoku u dalj, a Nina Cvejić treće u trci na 50 metara.

     

    – Imali smo i nekoliko četvrtih mesta. Dejanu Dujakoviću, Emiliji Bajin i Nini Cvejić medalje su izmakle za stotinku, odnosno centimetar – kaže Grujić.

     

    Najmlađi atletičari uživali su na samom takmičenju, a i u šetnji po prelepom Temišvaru.

     

    – Ovakva takmičenja, kao što je bilo i ono pre nekoliko nedelja u Sloveniji, pun su pogodak i u takmičarskom i u edukativnom smislu – smatra Mirjana Grujić.

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin