• Najmlađi atletičari Proletera bili sjajni na dva takmičenja

    Najmlađi atletičari Proletera ovih su dana učestvovali na dva, za njih veoma značajna događaja.   Na takmičenju poligona spretnosti, koje je u organizaciji Školice sporta „Long jump“, održano u Kristalnoj dvorani, atletičari Proletera, rođeni od 2007. do 2013. godine, osvojili su preko 20 medalja.   U okviru tradicionalnog majskog krosa, koji se svake godine održava […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najmlađi atletičari Proletera bili sjajni na dva takmičenja

    Najmlađi atletičari Proletera ovih su dana učestvovali na dva, za njih veoma značajna događaja.

     

    Na takmičenju poligona spretnosti, koje je u organizaciji Školice sporta „Long jump“, održano u Kristalnoj dvorani, atletičari Proletera, rođeni od 2007. do 2013. godine, osvojili su preko 20 medalja.

     

    U okviru tradicionalnog majskog krosa, koji se svake godine održava povodom Dana opštine Opovo, mladi atletičari Proletera osvojili su deset medalja.

     

    atletičari Proletera

     

    Zlatnu medalju osvojila je Petra Dimitrijević, srebrne Aleksa Bajin, Dejan Dujaković, Maša i Milica Trbojević i Teodora Stefanović, a bronzane Milica Ljubojević, Aleksandar Čolakov, Ognjen Popov i Mateja Nosonjin.

     

    – Svi naši takmičari su trčali odlično i borili se sportski. Nastavljamo da vredno treniramo, pa će biti prilike da budemo još bolji – rekla je za portal zrenjaninski.com Mirjana Grujić, trener u Atletskom klubu Proleter.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport