• NAJMLAĐI ATLETIČARI KLUBA AS 023 OSVOJILI ZLATO U BEOGRADU

    BEOGRAD – Na finalu ekipnog prvenstva Srbije u dečijoj atletici, za uzrast od 2007. do 2010. godišta, koje je održano 18. februara, u atletskoj dvorani u Beogradu, najmlađi članovi atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto u 2010. godištu, treće mesto u kategoriji 2008. godišta, dok su za 2009. i 2007. godište […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NAJMLAĐI ATLETIČARI KLUBA AS 023 OSVOJILI ZLATO U BEOGRADU

    BEOGRAD – Na finalu ekipnog prvenstva Srbije u dečijoj atletici, za uzrast od 2007. do 2010. godišta, koje je održano 18. februara, u atletskoj dvorani u Beogradu, najmlađi članovi atletskog kluba AS 023 iz Zrenjanina osvojili su prvo mesto u 2010. godištu, treće mesto u kategoriji 2008. godišta, dok su za 2009. i 2007. godište zauzeli četvrto mesto.

     

    dečija atletika

     

    Na finalnom takmičenju su učestvovale 24 ekipe iz cele Srbije.

     

    Do plasmana u finalno takmičenje najmlađi članovi AS 023 došli su, prvo, pobedama u sve četiri kategorije na takmičenju za teritoriju Banata, kao i osvajanjem jednog prvog i tri druga mesta na prvenstvu pokrajine.

     

    dečija atletika

     

    Ekipe su na takmičenju predvodili Vukosava Đapić Atanacković, Borislav Mandić, Tatjana Vukov i Svetlana Jevremov.

     

    dečija atletika

     

    – Ovim putem se zahvaljujemo na izvanrednoj saradnji školama „Petar Petrović Njegoš“ i „Žarko Zrenjanin“, kao i svima koji su nam pomogli da deci obezbedimo besplatan prevoz i osveženje prilikom odlaska na takmičenja iz programa dečije atletike – istakao je Borislav Mandić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport