• Najavljeno učešće zrenjaninskih učenika na 8. SOŠOV

    Učešće zrenjaninskih mladih na 8. Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine (SOŠOV) najavljeno danas na konferenciji za medije u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.   Olimpijada će se održati u Novom Sadu, od 17. do 20. maja.   -Želim vam uspeh na narednom takmičenju ponosni smo što imamo 500 takmičara a nadamo se da će biti i […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Najavljeno učešće zrenjaninskih učenika na 8. SOŠOV

    Učešće zrenjaninskih mladih na 8. Sportskoj olimpijadi školske omladine Vojvodine (SOŠOV) najavljeno danas na konferenciji za medije u Multimedijalnoj sali Gradske kuće.

     

    Olimpijada će se održati u Novom Sadu, od 17. do 20. maja.

     

    -Želim vam uspeh na narednom takmičenju ponosni smo što imamo 500 takmičara a nadamo se da će biti i medalja. Konkurencija će biti jaka jer će u Novom Sadu biti preko 4500 takmičara. Sa mojim saradnicima dogovorio sam se da se mi kandidujemo za školsku olimpijadu 2022. godine – najavio je Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina.

     

    SOŠOV

     

    A predsednik Saveza za školski sport Grada Zrenjanina Milan Radaković poručio je učesnicima iz Zrenjanina da su u obavezi da uspostave prijateljstvo i drugarske odnose i pronesu sportski duh.

     

    SOŠOV

     

    Uz želje da naši predstavnici osvoje što više medalja, Jovan Lekić, sekretar Saveza za školski sport Grada Zrenjanina obelodanio je da će boje dresova takmičara Srednjobanatskog okruga biti crvena.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport