• NACIONALNE IGRE SPECIJALNE OLIMPIJADE SRBIJE

    ZRENJANIN – Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura danas će, u 18.30 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra, svečano otvoriti 11. Nacionalne igre Specijalne olimpijade Srbije za osobe sa posebnim potrebama.     Ove igre organizuju zajedno Specijalna olimpijada Srbije i Grad Zrenjanin, koji je obezbedio sve potrebne sportske objekte, dok će tehničku organizaciju Igara realizovati […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NACIONALNE IGRE SPECIJALNE OLIMPIJADE SRBIJE

    ZRENJANIN – Pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura danas će, u 18.30 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra, svečano otvoriti 11. Nacionalne igre Specijalne olimpijade Srbije za osobe sa posebnim potrebama.

     

    nacionalne igre

     

    Ove igre organizuju zajedno Specijalna olimpijada Srbije i Grad Zrenjanin, koji je obezbedio sve potrebne sportske objekte, dok će tehničku organizaciju Igara realizovati Sportski klub za decu i omladinu sa posebnim potrebama „Hendi sport“ iz Zrenjanina, uz pomoć brojnih volontera.

     

    Ovo takmičenje biće najveće te vrste koje će se u 2017. godini organizovati u našoj zemlji i na njemu se očekuje učešće 300 sportista i trenera iz 12 gradova Srbije.
    Sportski klub za decu i omladinu „Hendi sport“ iz Zrenjanina osnovan je 2010. godine i od tada kontinuirano učestvuje u sistemu takmičenja Specijalne olimpijade Srbije. Na ovim Nacionalnim igrama klub se takmiči u 6 sportskih diciplina sa 42 takmičara.

     

    Lokacije u Zrenjaninu na kojima će se takmičenje održati su Hala sportova „Medison“, Kristalna dvorana, Gradski stadion i Gradski bazen.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport