• NA TURNIRU UČESTVOVAO REKORDAN BROJ EKIPA (FOTO)

    Završeno odbojkaško takmičenje na pesku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Trijumfom parova Marija Milošević – Milena Matić u ženskoj, i Stefan Basta – Lazar Kolarić u muškoj konkurenciji, u nedelju je u Aviv Parku Zrenjanin završen peti turnir ovogodišnjeg ciklusa Vip beach masters prvenstva Srbije u odbojci na pesku i Vip beach volley lige. Na turniru je učestvovalo rekordnih 68 ekipa, 31 u ženskoj i 37 u muškoj konkurenciji.

    odbojka-na-pesku

    U finalu odbojkašica, Marija Milošević i Milena Matić savladale su Natašu Savović i Katarinu Raičević sa 2:0, po setovima 21:12 i 21:13.

    Bronzane medalje su osvojile Irena Drobnjak i Tijana Basić, koje su u meču za treće mesto pobedile Goranu Mrđan i Teodoru Trifunović sa 2:1, po setovima 11:21, 22:20 i 15:13. Nagrade je dodelila direktorka marketinga kompanije „Aviv Arlon“ za Srbiju Danka Gladović.

    U finalu odbojkaša, koje je imalo međunarodni karakter, Stefan Basta i Lazar Kolarić su savladali bugarski tandem Valentina i Georgia Bratoeva sa 2:0, po setovima 21:14 i 21:14.

    U utakmici za treće mesto, Siniša Antonić i Marko Nikolić pobedili su Miljana Kikovića i Nemanju Vidića sa 2:1, po setovima 21:16, 17:21 i 15:18. Nagrade je dodelio Simo Salapura, generalni sekretar Sportskog saveza grada Zrenjanina.

    odbojka-na-pesku

    U okviru turnira odigrani su i mečevi „Kids lige“, gde je, u konkurenciji 13 timova, slavila ekipa „Bezimeni“, drugo mesto osvojili su „Volonteri“ i treće „Trio fantastiko“. Najuspešnijima su nagrade dodelili pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Duško Radišić i Ivana Jovanović, iz uprave Aviv Parka u Zrenjaninu.

    Posebnu draž turniru i ovoga puta dalo je učešće legende odbojkaškog sporta Vladimira Vanje Grbića, koji je okupio 220 devojčica i dečaka u školi odbojke.

    odbojka-na-pesku

    odbojka-na-pesku

    odbojka-na-pesku

    odbojka-na-pesku

    Foto: Nandor Vaci

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport