• Na treći Zrenjaninski polumaraton do sada se prijavilo blizu 600 učesnika

    U nedelju, 7. oktobra, od 11 časova, u Zrenjaninu će biti održan treći internacionalni Zrenjaninski polumaraton i Trka zadovoljstva.   Danas je o tome bilo reči na konferenciji za novinare u Gradskoj kući.   – Do sada ima blizu 600 prijavljenih učesnika, što je više nego prošle godine. To nam je i cilj, da svake […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na treći Zrenjaninski polumaraton do sada se prijavilo blizu 600 učesnika

    U nedelju, 7. oktobra, od 11 časova, u Zrenjaninu će biti održan treći internacionalni Zrenjaninski polumaraton i Trka zadovoljstva.

     

    Danas je o tome bilo reči na konferenciji za novinare u Gradskoj kući.

     

    – Do sada ima blizu 600 prijavljenih učesnika, što je više nego prošle godine. To nam je i cilj, da svake godine bude sve više učesnika – istakao je Simo Salapura, pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina.

     

    Osim polumaratona, u dužini od 21 kilometar, i ove godine će se trčati Trka zadovoljstva dužine 7 kilometara. Novina ove godine je i trka beba u puzanju.

     

    – Staza na kojoj će se trčati polumaraton je sertifikovana, a slobodno mogu reći da naš polumaraton spada među najjače u zemlji – istakao je Miroslav Molnar, jedan od inicijatora održavanja polumaratona. – Prijavljena su nam i poznata atletska imena, Sonja Stolić, Nenad Živković, Aleksandar Adžić, istakao je Molnar i pozvao Zrenjanince da se uključe u ovaj lep događaj, da istrče deo staze i daju podršku trkačima, ili da kao publika popune prostor oko staze i navijaju.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport