• Na Sajmu sporta u Beogradu učestvuje i Sportski savez opštine Žitište

    Sportski savez opštine Žitište već po tradiciji učestvuje na trodnevnom Sajmu sporta u Beogradu. Sajam se ove godine održava od 22. do 24. novembra.   Iako je, po broju stanovnika, Žitište mala lokalna samouprava, klubovi i pojedinci iz ove sredine beleže uspehe koje ni mnogo veće sredine ne ostvaruju. Podsetimo da je Košakarski klub Sveti […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Na Sajmu sporta u Beogradu učestvuje i Sportski savez opštine Žitište

    Sportski savez opštine Žitište već po tradiciji učestvuje na trodnevnom Sajmu sporta u Beogradu. Sajam se ove godine održava od 22. do 24. novembra.

     

    Iako je, po broju stanovnika, Žitište mala lokalna samouprava, klubovi i pojedinci iz ove sredine beleže uspehe koje ni mnogo veće sredine ne ostvaruju. Podsetimo da je Košakarski klub Sveti Đorđe iz Žitišta početkom ove godine ostvario istorijski uspeh. On je to postigao plasmanom u završnicu Kupa Radivoja Koraća. Zbog toga je štand Žitišta, na sajamskoj manifestaciji posvećenoj sportu i fizičkoj kulturi, uvek privlačio pažnju posetilaca.

     

    – Sedam godina za redom Sportski savez opštine Žitište učestvuje na sajmu sporta. Ovo je prilika da predstavimo sve aktivnosti i uspehe koje smo ostvarili u godini na izmaku. Pripremili smo video priloge i prezentacije, koji su prikazani posetiocima našeg štanda. U poseti su nam bili Slobodan Boškan, predsednik Sportskog saveza Vojvodine, Vanja Grbić i brojni prijatelji iz sportskih organizacija – kaže za portal zrenjaninski.com Smiljka Jakšić, generalna sekretarka Sportskog saveza opštine Žitište.

     

    Pročitajte još: Sportski savez Grada Zrenjanina i ove godine na Sajmu sporta

     

    U članstvu ovog saveza, inače, čak je 13 fudbalskih klubova, devet udruženja ribolovaca, zatim klubovi košarkaša, karatista, odbojkaša, rukometaša, džudista, šahista, tekvondista, atletičara…

     

    sportski savez opštine žitište

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport