• NA GOSTOVANJU: Nova prvenstvena pobeda zrenjaninskih futsalera

    KMF Deus futsal – KMF SAS 4:5 (poluvreme 2:3)   Zrenjaninska „Luda družina“ zabeležila je u ponedeljak, 22. oktobra, novu prvenstvenu pobedu, ovog puta na gostovanju u Sremskoj Mitrovici, nad ekipom Deus futsal.   Izabranici Milivoja Batinice mnogo bolje su otvorili ovaj meč, te pogocima Radenkovića u petom i Živanova u sedmom minutu, stekli osetnu […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA GOSTOVANJU: Nova prvenstvena pobeda zrenjaninskih futsalera

    KMF Deus futsal – KMF SAS 4:5 (poluvreme 2:3)

     

    Zrenjaninska „Luda družina“ zabeležila je u ponedeljak, 22. oktobra, novu prvenstvenu pobedu, ovog puta na gostovanju u Sremskoj Mitrovici, nad ekipom Deus futsal.

     

    Izabranici Milivoja Batinice mnogo bolje su otvorili ovaj meč, te pogocima Radenkovića u petom i Živanova u sedmom minutu, stekli osetnu prednost. Međutim, radost nije dugo potrajala, jer su domaći igrači u naredna dva minuta pogocima Petrića i Stojčevića stigli do izjednačenja.

     

    Ipak, Zrenjaninci golom Živanova u 15. minutu ponovo stiču prednost od 2:3, te se sa tim rezultatom završilo prvo poluvreme.

     

    Drugo poluvreme počinje sa šansama na obe strane, međutim, mreže su mirovale sve do 34. minuta, kada trećim pogotkom Živanova, SAS dolazi do 2:4. Već u narednom napadu, Radenković se po drugi put upisuje u strelce na pet minuta pred kraj utakmice, te povećava prednost Zrenjaninaca na 2:5.

     

    Sve što je domaća ekipa uspela da uradi do kraja meča je da sa dva gola Sladojevića smanji prednost „Lude družine“ na 4:5, te su Zrenjaninci ipak uspeli da sa ovog gostovanja donesu ceo plen.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport