• NA DVA TAKMIČENJA 14 MEDALJA

    Zapaženi nastupi zrenjaninskih karatista

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    NA DVA TAKMIČENJA 14 MEDALJA

    INĐIJA, STARA PAZOVA – U Inđiji je održan kup Vojvodine za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore na kojem su takmičari Karate kluba Zrenjanin ostvarili odličan rezultat.

    kup-vojvodine-karate

    Ovo takmičenje je kvalifikacionog karaktera za kup Srbije i svi zrenjaninski takmičari su ostvarili plasman, što je bio i prioritetni cilj. Osvojeno je ukupno devet medalja.

    Najbolji je bio Đorđe Salapura, koji je osvojio čak tri zlatne medalje (kao senior, mlađi senior U21 -78 kg i ekipno mlađi senior U21), zatim Anja Milovanović (kadet -55 kg).

    Srebrne medalje su osvojili Nevena Radić (kadet -55 kg), Aleksandra Vujasinović (junior -58 kg) i Nikola Mančev (U21 -68 kg), koji je osvojio i bronzanu medalju u kategoriji seniora -68 kg.

    Bronzanu medalju je osvojio i Nikola Naić (U21 -78 kg). Ekipa mlađih seniora (U21 ekipno) bila je bez premca na Kupu, a ekipu su činili Ivan Stankov, Nikola Mančev, Nikola Naić i Đorđe Salapura.

    prvenstvo-vojvodine-karate

    Takođe, u Staroj Pazovi je održano prvenstvo Vojvodine za pionire i nade, a Zrenjaninci su osvojili 5 medalja.

    Zlatni su bili Matija Milosavljević (nada 2004 -50 kg) i Vuk Prica (nada 2004 -55 kg), srebrnu medalju je osvojila Jelena Radojčin (pionir 2006 -35 kg), dok su bronzanim medaljama morali da se zadovolje Marina Oro (pionir 2005 -35 kg) i David Makan (nada 2003 B klasa kate). Uroš Popovac i Tamara Tešić su zauzeli 5. mesto.

    Svi takmičari su ostvarili plasman na prvenstvo Srbije, što je bio i prioritetni cilj ovog takmičenja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport