• Moto trke u Kuli protekle u znaku zrenjaninskih takmičara! (Foto)

    Moped Endurance kup, koji je održan minulog vikenda u Kuli, nagovestio je jednu od najuzbudljivijih sezona do sada. Prve trke u 2020. godini, u okviru kupa koji se održava već četiri godine zaredom, protekle su u znaku zrenjaninskih takmičara.   U trkama su učestvovali predstavnici dva zrenjaninska kluba – Speedracers (Dejan Tabakov, Damjan Ralić, Danijel […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Moto trke u Kuli protekle u znaku zrenjaninskih takmičara! (Foto)

    Moped Endurance kup, koji je održan minulog vikenda u Kuli, nagovestio je jednu od najuzbudljivijih sezona do sada. Prve trke u 2020. godini, u okviru kupa koji se održava već četiri godine zaredom, protekle su u znaku zrenjaninskih takmičara.

     

    U trkama su učestvovali predstavnici dva zrenjaninska kluba – Speedracers (Dejan Tabakov, Damjan Ralić, Danijel Molnar, Miroslav Maričić i Stanimir Radojević) i Garage team (Slobodan Kečan, Nikola Kišprdilov, Darko Prokin i Ivica Stankov).

     

    Održano je šest trka – po dve trke u klasama scooter 50ccm i scooter 70ccm, od po 15 minuta, zatim trka open od jednog sata i moped serija od četiri sata.

     

    moped endurance
    Foto: Igor Nađ

     

    U klasi scooter 50ccm, Slobodan Kečan (Garage team) zauzeo je prvo mesto, dok je Dejan Tabakov (Speedracers) zauzeo treću poziciju. Damjan Ralić (Speedracers) bio je petoplasirani.

     

    U klasi scooter 70ccm, Darko Prokin (Garage team) zauzeo je prvo mesto. Drugo mesto pripalo je Nikoli Kišprdilovu (Garage team), dok je Dejan Tabakov zauzeo petu poziciju.

     

    Pročitajte još: Pet medalja za takmičare Banata na državnom prvenstvu

     

    U trci moped open, Garage team je zauzeo četvrto mesto, a Speedracers peto. U moped seriji, Garage team je osvojio prvo mesto, dok su „speedracersi“ zauzeli devetu poziciju.

     

    moped endurance
    Foto: Igor Nađ

     

    Sledeća trka je na programu 4. jula, takođe u Kuli.

     

    – Svako ko je zainteresovan može da se pridruži trkama. Pozivamo mlade da se oprobaju na stazi, pored iskusnih vozača, i da unaprede svoje veštine – kaže za portal zrenjaninski.com Dejan Tabakov.

     

    I na kraju jedna zanimljivost – član kluba Speedracers Damjan Ralić je na Moped Endurance kupu u Kuli zaprosio svoju devojku!

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport