• Moto trka “Nagrada Zrenjanina” po treći put

    Moto trka “Nagrada Zrenjanina” voziće se ove godine po treći put, u subotu i nedelju, 14. i 15. septembra, na licenciranoj stazi “Jugoistok-Ečka”.   U Zrenjaninu se treći put organizuje šampionat u moto-klasiku u sve četiri divizije, a ujedno se boduje i za balkanski šampionat i to je za takmičare poslednja trka u šampionatu Srbije […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Moto trka “Nagrada Zrenjanina” po treći put

    Moto trka “Nagrada Zrenjanina” voziće se ove godine po treći put, u subotu i nedelju, 14. i 15. septembra, na licenciranoj stazi “Jugoistok-Ečka”.

     

    U Zrenjaninu se treći put organizuje šampionat u moto-klasiku u sve četiri divizije, a ujedno se boduje i za balkanski šampionat i to je za takmičare poslednja trka u šampionatu Srbije i borba za generalne plasmane takmičara i klubova u sezoni 2019.

     

    Na moto trci “Nagrada Zrenjanina” učestvovaće deset takmičara iz AMK “Petrovgrad” i još nekoliko koji će voziti na dnevnu licencu.

     

    Moto-trke počinju u subotu, 14. septembra, u 10 časova, u 13 časova je ceremonija otvaranja i potom ponovo slede trke, do 15 i 30.

     

    Drugog dana takmičenja, u nedelju, prve trke se takođe voze od 10 časova i traju do 15 časova, kada je predviđena završna ceremonija.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport