• MOMIR RNIĆ: PODMLAĐENA EKIPA SA REALNIM AMBICIJAMA

    ZRENJANIN – Rukometno prvenstvo Srbije u Super B ligi, u kojoj se i ove godine takmiče rukometaši zrenjaninskog „Proletera” počinje ovog vikenda. Redakcija našeg portala posetila je jedan od poslednjih treninga pred start sezone i porazgovarala sa trenerom crveno-belih, Momirom Rnićem o njegovom viđenju pripremnog perioda kao i o očekivanjima u predstojećoj sezoni.     […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MOMIR RNIĆ: PODMLAĐENA EKIPA SA REALNIM AMBICIJAMA

    ZRENJANIN – Rukometno prvenstvo Srbije u Super B ligi, u kojoj se i ove godine takmiče rukometaši zrenjaninskog „Proletera” počinje ovog vikenda. Redakcija našeg portala posetila je jedan od poslednjih treninga pred start sezone i porazgovarala sa trenerom crveno-belih, Momirom Rnićem o njegovom viđenju pripremnog perioda kao i o očekivanjima u predstojećoj sezoni.

     

    momir rnić
    Momir Rnić (Foto : Zoran Bogaroški)

     

    – Pripremni period smo uspešno obavili posle svih turbulentnih dešavanja nakon završetka prošle sezone ,kada smo bili četvrti. Dosta nas je igrača napustilo i praktično potpuno smo podmladili ekipu. Ovo je sada ubedljivo najmlađa ekipa u ligi. Zaista su momci dobro radili.

     

    To što u pripremnom periodu nismo imali nijedan poraz u odigranim utakmicama, nije nas zavaralo, jer znamo, pripremne utakmice su jedno, prvenstvene drugo. Međutim, to je jedan dobar pokazatelj da se dobro radilo i da su momci prihvatili ovaj ritam i da polako ulaze u ono što se od njih očekuje, kaže za portal zrenjaninski.com Momir Rnić.

     

    Rnić napominje da ima zaista mnogo mladih igrača, da treba biti strpljiv. Mladi su, greške su neminovne, pošto jednostavno nemaju iskustva, ističe Rnić i dodaje da ga posebno raduje u ovom pripremnom periodu volja i zalaganje igrača.

     

    Foto : Zoran Bogaroški
    Foto : Zoran Bogaroški

     

    – Mi potenciramo u novoj sezoni da igramo izuzetno brzo, imamo mladu i brzu ekipu, i tako ćemo i da igramo, ali to sigurno donosi i neke greške, koje smo mi spremni da istolerišemo i istrpimo a nadamo se da će biti i lepih igara i rezultata i bodova, naglašava Rnić.

     

    Trener rukometaša Proletera je još istakao da klub startuje sa ciljem opstanka u ligi, ali ako im se ukaže bilo kakva prilika da budu u vrhu, iskoristiće je.

     

    – Prvenstvo počinje već u subotu, čeka nas neugodni protivnik Inđija, koja nam je ostala dužnik iz prošlog prvenstva, jer nam je uzela bod ovde u Zrenjaninu, a pobedila nas u Inđiji gde smo vodili sedam golova razlike. Nadam se da će ova utakmica protiv njih biti za nas uspešna, kaže Rnić.

     

    – Spremni smo i mislim da zaista treba očekivati jednu lepu sezonu sa ovom mladom postavom, – rekao je za kraj našeg razgovora Momir Rnić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport