• MNOGO BOLJA IGRA U DRUGOM POLUVREMENU (FOTO)

    ŽFK RADNIČKI 1919 (Zrenjanin) – ŽFK RADNIČKI (Niš) 2:1   Na Gradskom stadionu u Zrenjaninu, u okviru 6. kola Prve fudbalske lige za žene, igračice Radničkog 1919. su u nedelju, 5. novembra, ugostile istoimenu ekipu iz Niša, i ostvarile prvu ovosezonsku pobedu.     Nakon pomalo nezanimljivog prvog poluvremena, u kojem su obe ekipe igrale […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    MNOGO BOLJA IGRA U DRUGOM POLUVREMENU (FOTO)

    ŽFK RADNIČKI 1919 (Zrenjanin) – ŽFK RADNIČKI (Niš) 2:1

     

    Na Gradskom stadionu u Zrenjaninu, u okviru 6. kola Prve fudbalske lige za žene, igračice Radničkog 1919. su u nedelju, 5. novembra, ugostile istoimenu ekipu iz Niša, i ostvarile prvu ovosezonsku pobedu.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Nakon pomalo nezanimljivog prvog poluvremena, u kojem su obe ekipe igrale dosta zatvoreno, bez izglednih šansi, drugih 45 minuta je malobrojnoj publici koja se našla na tribinama stadiona kraj Karađorđevog parka pružen užitak da vidi mnogo bolju igru na obe strane i tri veoma lepa gola.

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Zrenjaninke su već na samom početku drugog poluvremena, u 47. minutu, izigrale odbranu Nišlijki, a Mina Kecman je iskoristila prazan prostor i sa 8 metara prosledila loptu u nebranjen deo mreže gošći za vođstvo od 1:0. Ista igračica se i u 78. minutu najbolje snašla u razređenoj odbrani niškog Radničkog, savladavši po drugi put čuvarku mreže gošći za 2:0. Do kraja meča, gošće uspevaju da ublaže poraz prelepim golom sa distance Anđele Trifunović u 84. minutu za konačnih 2:1.

     

    Tekst i foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

     

    Foto: Zoran Bogaroški

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport